Het vakgebied ICT

BIj Personato helpen wij IT'ers graag aan een nieuwe uitdaging. Of je nu net afgestudeerd bent, geen baan hebt of dé vervolgstap in je carrière wilt maken, je bent bij ons aan het goede adres! We hebben een breed aanbod aan vacatures binnen jouw branche, dus neem gerust een kijkje en solliciteer direct online. 

De huidige ICT markt

Het feit is dat we ons momenteel in een vrij krappe ICT markt bevinden. Waar ICT een aantal jaren geleden nog niet van groots belang was en vaak diende als eerste bezuinigingspost, is dat anno nu wel heel anders. Bedrijven worden geconfronteerd met het feit dat ze op ICT vlak vaak achter lopen en komen er nu achter dat ICT juist een belangrijk fundament is voor een succesvolle organisatie.

Veel bedrijven zijn daarom nú op zoek naar nieuw top talent, waardoor het aanbod misschien groter is dan ooit te voren. Ben je momenteel dus niet helemaal gelukkig op je huidige werkplek of ben je op zoek naar de vervolgstap in je carrière? Dit is het moment! 

''Als ik Personato in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik daarin zeggen: partner.''

Frank Lodewijks, Directeur TWC Automatiseringsdiensten 

Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in ICT
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team ICT snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Lieke Janssen
    Lieke Janssen Recruitment Consultant ICT
  • Luuk Bongers
    Luuk Bongers Managing Consultant ICT
  • Joep Jacobs
    Joep Jacobs Recruitment Consultant ICT