IT vacatures

Welkom op de vacaturepagina van onze afdeling IT! Wij Luuk, Joep en Lieke helpen leergierige, enthousiaste IT’ers aan een nieuwe uitdaging. Of je nu net afgestudeerd bent, geen baan hebt of dé vervolgstap in je carrière wilt maken, wij helpen je graag! We hebben een breed aanbod aan vacatures binnen jouw branche, dus neem gerust een kijkje en solliciteer direct online!

Werken in de IT

De IT markt verandert continu. De techniek blijft zich ontwikkelen, waardoor je altijd op zoek kunt naar nieuwe uitdagingen. Blijf daarom niet stil zitten, maak carrière-doelen en haal het maximale uit jezelf in de functie die jij ambieert en wordt de beste in je vak.


Als IT’er zijn er tal van mogelijkheden. Ben je op zoek naar een baan als Developer, Systeembeheerder of wil je juist minder aan de knoppen draaien en als sparringpartner dienen voor jouw huidige klanten en prospects, dan kan Business Consultancy juist iets voor jou zijn! Dit is een kleine greep uit een grote diversiteit aan functies binnen de IT. Want vind je het leuk om gebruikersvragen op te lossen of wil je de kenner zijn van een specifieke applicatie, ook dan vind je jouw ideale baan binnen de IT.

''Als ik Personato in één zin zou moeten omschrijven dan zou ik daarin zeggen: partner.''

Frank Lodewijks, Directeur TWC Automatiseringsdiensten 

Het feit is dat we ons momenteel in een vrij krappe ICT markt bevinden. Waar ICT een aantal jaren geleden nog niet van groots belang was en vaak diende als eerste bezuinigingspost, is dat anno 2018 wel heel anders. Bedrijven worden confronteert met het feit dat ze op ICT vlak vaak achter lopen en komen er nu achter dat ICT juist een belangrijk fundament is voor een succesvolle organisatie.


Veel bedrijven zijn daarom nú op zoek naar nieuw top talent, waardoor het aanbod misschien groter is dan ooit te voren. Ben je momenteel dus niet helemaal gelukkig op je huidige werkplek of ben je op zoek naar de vervolgstap in je carrière? Dit is het moment! Zoals we al zeiden, de ICT markt verandert continu, dus zorg er wel voor dat je de ontwikkelingen op de voet blijft volgen, want dat zorgt voor een sterke positie op de arbeidsmarkt.

Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in IT
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team IT snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Luuk Bongers
    Luuk Bongers Managing Consultant IT
  • Joep Jacobs
    Joep Jacobs Recruitment Consultant IT