Legal vacatures

Wil jij je juridische skills inzetten in Zuidoost-Nederland, maar heb je nog niet de juiste vacature voorbij zien komen? Of weet je nog niet wat je precies zoekt? Geen zorgen! Personato is er voor jou.  

Legal met de tijd mee

Binnen Legal heb je een breed scala aan functies. Wetgeving wordt steeds aangescherpt. Deze nieuwe of aangepaste wetgeving vraagt om professionals die hierop willen inspelen en op de hoogte zijn. Elke organisatie heeft te maken met privacywetgeving, arbeidsrecht, pensioenrecht en nog veel meer.

Zo ontstaan er steeds meer hybride functies binnen legal, die bijvoorbeeld financieel of bedrijfstechnisch zijn getint. Denk bijvoorbeeld aan; Paralegals, Legal Counsels en Bedrijfsjuristen. Als vakidioot ben je juridisch goed op de hoogte binnen jouw vakgebied. Daarnaast is van belang dat je over de verschillende vakgebieden heen kunt kijken met een juridische bril. 

Aanbod Legal vacatures bij Personato

Heb jij een juridische studie gedaan en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Of ben je al wat langer in het vakgebied actief en wil je graag een nieuwe stap in je carrière zetten? Dit kan zijn een switch van de advocatuur naar het bedrijfsleven. Neem vooral een kijkje op onze website welke vacatures online staan