Homepage / Vakgebieden / Logistiek en Supply Chain

Logistiek en Supply Chain

Is dit jouw vak?

Personato heeft een uitgebreid aanbod met structurele vacatures in de sector Logistiek en Supply Chain vanaf mbo+ tot wo niveau. Al ruim 20 jaar hebben we ervaring in recruitment voor logistieke professionals binnen de vier specialisaties: Supply Chain en Procurement, Logistics Engineering, Transport en Operations. Van Supply Chain Planner tot Operations Manager en van Expediteur tot Supervisor Logistiek. Vaste, interim of projectpositie? Voor iedereen is er wel een passende vacature in dit vakgebied te vinden! Wacht dus niet langer en solliciteer direct online op een uitdagende functie binnen de Logistiek en Supply Chain.

Groot aanbod in Logistiek en Supply Chain vacatures!

Of je nou net bent afgestudeerd en een leuke startersfunctie zoekt of je draait al jaren mee in het vak. Onze focus ligt hierbij op de logistieke hotspots Venlo-Venray, Zuid-Limburg, West-Brabant, Eindhoven-Helmond, Tilburg-Waalwijk, Oss-Veghel-’s-Hertogenbosch en Arnhem-Nijmegen.

We werken hierbij voor, samen en met productiebedrijven, logistiek dienstverleners, de retail en transportondernemingen! Ben jij geïnteresseerd in het analyseren van logistieke processen, leidinggeven of het maken van supply chain planningen? Wij spreken de taal, herkennen de fase van ontwikkeling en maken de match met onze opdrachtgevers en professionals. Een eerste of volgende stap in jouw logistieke carrière? Wij vinden samen jouw nieuwe logistieke uitdaging!

Solliciteren op een Logistiek en Supply Chain vacature

Recruitment op het gebied van Logistiek en Supply Chain is ons vak en de afgelopen jaren hebben we een netwerk opgebouwd met ruim 50.000 professionals! Elke functie binnen de vier specialisaties kunnen we hierdoor snel van een invulling voorzien. Opdrachtgevers zien ons als verlengstuk van hun eigen HR-afdeling, een adviseur op het gebied van recruitment en als sparringpartner van hun business. Kun je niet langer wachten om te beginnen en zie jij een nieuwe werkgever wel zitten? Vind een logistieke of supply chain vacature en reageer direct zodat je binnen de kortste keren aan de slag kunt met een nieuwe, uitdagende baan.

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Niet getreurd, Personato helpt je op weg! Onze ervaren Recruitment Consultants helpen je met het vinden van de perfecte match.
Team Logistiek en Supply Chain Maak kennis met onze vakidioten!
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Logistiek en Supply Chain snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Sven Zegers
    Sven Zegers Managing Consultant Logistiek & Supply Chain
  • Loes Duffhues
    Loes Duffhues Recruitment Consultant Logistiek & Supply Chain