Homepage / Vakgebieden / Marketing en E-commerce

Het vakgebied Marketing en E-commerce

Ben je geïnteresseerd in een functie binnen Marketing en/of E-commerce? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben doorlopend mooie posities vacant bij de mooiste werkgevers van Zuidoost Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je gewoon eens sparren over je carrière? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. 

Onze succesverhalen

Werken als Online Marketeer

Als Online Marketeer kunnen we je aan de perfecte baan helpen. Het afgelopen jaar bijvoorbeeld hebben we verschillende mensen aan een gave uitdaging bij Coop Supermarkten geholpen. In deze E-Commerce omgeving zijn twee Online Marketeers gestart met het bouwen aan een sterke marktpositie. En daar zie je dit jaar de resultaten van!

Ook bij snelgroeiende en internationaal georiënteerde retailer Swiss Sense hebben we doorlopend mooie posities open staan. Daarnaast zijn we ook buiten retail succesvol. Zo hebben we onlangs een Product Marketeer bemiddeld bij ZON Fruit & Vegetables en hebben we ALSO geholpen met de werving van een Marketing Manager. 

Verschillende functies binnen de Marketing en E-commerce

De wereld van Marketing & E-Commerce is erg divers. De ene Marketeer is de andere niet, maar samen met jou gaan we op zoek naar de juiste match.  

Ik neem graag contact met je op

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.