Homepage / Vakgebieden / Public

Public

De sector Public is enorm breed. Bij Personato verstaan we onder deze sector: Overheidsinstanties waaronder gemeenten en Onderwijs. Voorbeeld: Gemeenten zijn een perfecte match met Personato. Wij hebben namelijk dezelfde afdelingen als de gemeenten zelf. Gekwalificeerde consultants voor IT, HR, Logistiek, Techniek, Marketing, Agri, Sales enzovoort. Gemeenten moeten het vaak hebben van de professionals uit het bedrijfsleven en dat is toevallig… Die spreken wij aan de lopende band! De afdeling Public is binnen Personato hét aanspreekpunt voor deze grote groep aan instanties. Voor de professionals die graag in deze interessante sector willen werken zijn wij de verbindende factor. Wij kijken samen met deze voor een volgende stap in jouw carrière!

Wil jij je graag verder ontwikkelen bij een volgende stap of zit je niet meer lekker in je vel op je huidige plek? Wij gaan veel verder dan het vinden van de juiste baan. Onze medewerkers hebben een professionele achtergrond in de zorg. Samen kijken wij naar jouw persoonlijke situatie en adviseren je door het hele proces heen. Wij zorgen voor jou!

Vacatures Public

De sector Public is altijd in ontwikkeling. Er zijn altijd nieuwe kansen in deze mooie, grote sector. Jij als professional kan alleen maar vooruit want: stilstaan staat gelijk aan achteruit gaan! Jij bent er voor diegene die jou nodig heeft. Echter is het wel zo dat je ook persoonlijke ambities hebt en dat je jezelf wil blijven ontwikkelen. Samen brengen wij jouw ambities in kaart en samen gaan wij graag het gesprek met jou aan.

Om de juiste carrièrekeuze te maken is het belangrijk dat je tijdens een sollicitatieproces acteert vanuit de juiste drijfveren. Dit is voor ons tijdens het persoonlijke gesprek het allerbelangrijkste. Ben jij in balans? Ben je gelukkig? Of moeten we samen ergens aan sleutelen? We analyseren de situatie en geven een advies. We kijken naar de organisaties die aan ons verbonden zijn of we gaan op zoek naar een organisatie die bij jou past!

Aanbod Public vacatures bij Personato

Solliciteer bij ons wanneer je een (over)stap wilt maken naar het publieke domein of het onderwijs. Wellicht wil je aan de slag als Jeugd consulent, HR adviseur, Gezinscoach, Leraar op de middelbare school of leraar op de Hoge school. Wij gaan samen met jou en onze andere afdelingen bij Personato aan de slag om de juiste organisatie te vinden die bij jouw wensen past.
Wil jij aan de slag in de zorg in de regio Zuidoost-Nederland? Ben jij nog op zoek naar de juiste vacature en kun jij wel wat begeleiding in de juiste richting gebruiken? Laat onze mensen JOU helpen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de baan van je leven. Wij doen ons best om de perfecte vervolgstap te vinden voor jouw carrière. Wij gaan samen met jou op zoek naar balans in je leven.
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Public snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Chris Koenen
    Chris Koenen Managing Consultant Zorg & Public