Homepage / Vakgebieden / Sales

Sales

Is dit jouw vak?

Zoals bij veel beroepsgroepen is ook Sales vak continue in verandering. De razendsnelle technologische ontwikkelingen en het digitale tijdperk waarin we leven geeft een compleet andere dimensie aan het salesvak. En wat te denken van de effecten van de globalisering waardoor bedrijven gemakkelijker zakendoen over de landsgrenzen. Mede door deze ontwikkelingen is de samenwerking met marketing onmisbaar geworden en zijn deze twee beroepsgroepen sterk in elkaar verweven.

Wat niet snel zal veranderen in de sales is dat jij als persoon het verschil maakt! Welke rol je ook bekleed in de sales, jij functioneert als visitekaartje voor een organisatie. Of je nu voor de plaatselijke ondernemer werkt of voor een multinational. Als individu kun jij het verschil maken!

Groot aanbod in Sales vacatures!

In de wereld van sales is een flinke dosis zelfvertrouwen van essentieel belang. Het sales vak kent veel verschillende functiegroepen en benamingen. Voor velen begint een carrière in de sales als commercieel medewerker binnendienst om er vervolgens achter te komen welke rol het beste bij je past. Is dit als leidinggevende in de binnendienst of ben jij het saleskanon dat energie krijgt van new-business en het bezoeken van een (toekomstige) klant? Ben jij daarnaast ook nog communicatief sterk en neem je geen genoegen met een tweede plaats? Dan is dit vakgebied waarschijnlijk wel voor jou weggelegd. Sales zit in je DNA en jij weet de klant te overtuigen dat jouw product of dienst het beste is!

Solliciteren op een Sales vacature

Bij Personato vind je een groot aanbod met de meest uitdagende sales functies. Denk aan vacatures voor Sales Manager, Key Accountmanager, Accountmanager, Commercieel Medewerker Binnendienst, Manager Inside Sales, Sales Consultant, Customer Care Medewerker en Sales Supportmedewerker. Allemaal uitdagende sales vacatures waarmee jij jouw carrière kunt opbouwen!

Ben jij een verkoper in hart en nieren? En weet jij als geen ander wat klanten nodig hebben en welke producten of diensten hierop aansluiten? Dan ben jij de perfecte kandidaat om aan de slag te gaan in een salesgerichte functie. Jij zet alles op alles om die deal met klanten te sluiten.

Commerciële stage bij Personato!

Ben jij nog aan het studeren en weet je zeker dat jij een commercieel talent in wording bent? Kom dan stagelopen bij Personato! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven meewerk- en afstudeerstagiaires op mbo of hbo-niveau en helpen je graag met ontwikkelen binnen de sales. Kom jij ons team versterken en ondersteunen? Reageer dan direct online en wie weet krijg jij na je afstuderen wel een plekje in het team van Personato.

Ik neem graag contact met je op

Laat je gegevens achter

Meer informatie over deze vacature? Ik vertel je graag meer!
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Team Sales Maak kennis met onze vakidioten!
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Sales snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Willem Peters
    Willem Peters Managing Consultant Sales & Marketing
  • Joep Ghielen
    Joep Ghielen Recruitment Consultant Sales & Marketing