Homepage / Vakgebieden / Sales

Werken in de sales

In de wereld van sales is een flinke dosis zelfvertrouwen van essentieel belang. Ben jij daarnaast ook nog communicatief sterk en neem je geen genoegen met een tweede plaats? Dan is dit vakgebied waarschijnlijk wel voor jou weggelegd. Sales zit in je DNA en jij weet de klant te overtuigen dat jouw product of dienst het beste is! 

Een rijk aanbod aan sales vacatures

Van accountmanager tot commercieel medewerker

Werken als accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor een bestaand klantenbestand en ben je daarnaast bezig met het uitbreiden van het huidige klantenbestand. Je onderhoudt het contact met klanten, geeft ze advies en denkt mee in oplossingen. Je verkoopt vervolgens het product of de dienst die het beste bij hun behoeften aansluit en bent constant gedreven om een deal te sluiten. Je zorgt ervoor dat zowel klant als bedrijf uiteindelijk tevreden zijn.

Werken als commercieel medewerker

Als Commercieel Medewerker heb je vele werkzaamheden. Dat maakt deze functie zo afwisselend en tevens uitdagend. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het ordertraject. Je zorgt voor het opvolgen en uitbrengen van offertes en je gaat klanten actief benaderen om zo achter hun behoeften te komen. Je onderhoud en optimaliseert het klantcontact zodat de verkoopdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Ik neem graag contact met je op

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Onze specialisten!
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Sales snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Joep Ghielen
    Joep Ghielen Recruitment Consultant
  • Gijs Coenders
    Gijs Coenders Recruitment Consultant
  • Willem Peters
    Willem Peters Recruitment Consultant