Homepage / Vakgebieden / Sales

Het vakgebied Sales

Ben jij een verkoper in hart en nieren? Weet jij als geen ander wat klanten nodig hebben en welke producten of diensten hierop aansluiten? Dan ben jij de perfecte kandidaat om aan de slag te gaan in een salesgerichte functie. Bekijk de sales vacatures en reageer direct. Wie weet start jij binnenkort met een nieuwe uitdaging binnen de sales! 

Werken in de sales

In de wereld van sales is een flinke dosis zelfvertrouwen van essentieel belang. Ben jij daarnaast ook nog communicatief sterk en neem je geen genoegen met een tweede plaats? Dan is dit vakgebied waarschijnlijk wel voor jou weggelegd. Sales zit in je DNA en jij weet de klant te overtuigen dat jouw product of dienst het beste is! 

Een rijk aanbod aan sales vacatures

Van accountmanager tot commercieel medewerker

Werken als accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor een bestaand klantenbestand en ben je daarnaast bezig met het uitbreiden van het huidige klantenbestand. Je onderhoudt het contact met klanten, geeft ze advies en denkt mee in oplossingen. Je verkoopt vervolgens het product of de dienst die het beste bij hun behoeften aansluit en bent constant gedreven om een deal te sluiten. Je zorgt ervoor dat zowel klant als bedrijf uiteindelijk tevreden zijn.

Werken als commercieel medewerker

Als Commercieel Medewerker heb je vele werkzaamheden. Dat maakt deze functie zo afwisselend en tevens uitdagend. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van het ordertraject. Je zorgt voor het opvolgen en uitbrengen van offertes en je gaat klanten actief benaderen om zo achter hun behoeften te komen. Je onderhoud en optimaliseert het klantcontact zodat de verkoopdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Kan jij die deal binnenhalen?

Solliciteer vandaag nog

Beschik jij over een commerciële drive en sta je te trappelen om te beginnen met een nieuwe stap in je carrière? Bekijk ons veelzijdige aanbod met vacatures en reageer direct online! Hulp nodig met het vinden van een passende functie? Personato vindt wat jij zoekt! 

Ik neem graag contact met je op

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.