Homepage / Vakgebieden / Techniek

Het vakgebied Techniek

Ben jij een technische professional die op zoek is naar een vaste baan? Wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf in de regio Zuidoost-Nederland? Wij hebben de mooiste technische vacatures op mbo, hbo en wo niveau voor jou! Onze ervaren Recruitment Consultants gaan graag met je in gesprek om je ambities in kaart te brengen en het bedrijf te vinden waar je deze kunt realiseren. 

Specialismen binnen de techniek

In de technische branche kun je vele kanten op. Wij richten ons op alle specialismen binnen de techniek. Denk onder andere aan Elektrotechniek, Bouw, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde en Mechanische Techniek.

Binnen de verschillende specialismen hebben wij een breed aanbod aan technische vacatures waardoor alle technische professionals bij ons terecht kunnen. Wij vinden voor onze klanten Monteurs en Engineers, maar ook wanneer je toe bent aan een leidinggevende functie kun je bij ons terecht!

Bekijk ons uitgebreide aanbod met technische vacatures

Misschien ben je net afgestudeerd in de techniek en ben je je nog aan het oriĆ«nteren? Of je bent juist al vele jaren werkzaam binnen dit vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische branche biedt oneindig veel mogelijkheden! 

Ik neem graag contact met je op

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.