Homepage / Vakgebieden / Techniek

Het vakgebied Techniek

Ben jij een technische professional die op zoek is naar een vaste baan? Wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf in de regio Zuidoost-Nederland? Wij hebben de mooiste technische vacatures op mbo, hbo en wo niveau voor jou! Onze ervaren Recruitment Consultants gaan graag met je in gesprek om je ambities in kaart te brengen en het bedrijf te vinden waar je deze kunt realiseren. 

Specialismen binnen de techniek

In de technische branche kun je vele kanten op. Wij richten ons op alle specialismen binnen de techniek. Denk onder andere aan Elektrotechniek, Bouw, Installatietechniek, Werktuigbouwkunde en Mechanische Techniek.

Binnen de verschillende specialismen hebben wij een breed aanbod aan technische vacatures waardoor alle technische professionals bij ons terecht kunnen. Wij vinden voor onze klanten Monteurs en Engineers, maar ook wanneer je toe bent aan een leidinggevende functie kun je bij ons terecht!

Bekijk ons uitgebreide aanbod met technische vacatures

Misschien ben je net afgestudeerd in de techniek en ben je je nog aan het oriënteren? Of je bent juist al vele jaren werkzaam binnen dit vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? De technische branche biedt oneindig veel mogelijkheden! 
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in Techniek
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Techniek snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen? 
 • Abe Stiphout
  Abe Stiphout Recruitment Consultant
 • Erwin Vermeulen
  Erwin Vermeulen Recruitment Consultant
 • Kay Jochems
  Kay Jochems Managing Consultant
 • Iris Stevens
  Iris Stevens Recruitment Consultant
 • Roy Geraets
  Roy Geraets Recruitment Consultant
 • Peter Peeters
  Peter Peeters Recruitment Consultant