Werken in de zorg

Iets voor jou?

Binnen de zorg zijn de mensen altijd op zoek naar balans. Zorgprofessionals snappen als geen ander hoe belangrijk dit is. Bij de patiënt en bij de professional. Bij Personato richten wij ons vooral op de professionals en op de bijbehorende organisaties. Professionals binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), de algemene gezondheidszorg (AGZ) en de gehandicaptenzorg (GZ). Ook zijn er in de sociale gezondheidszorg allerlei mogelijkheden; Jobcoaching, Re-integratie begeleiding en sociale geneeskunde. Zorgprofessionals en specialisten uit de zorg zijn bij ons aan het goede adres voor een volgende stap in hun carrière!

Wil jij je graag verder ontwikkelen bij een volgende stap of zit je niet meer lekker in je vel op je huidige plek? Dan gaan wij samen met jou aan de slag. Wij gaan veel verder dan het vinden van de juiste baan. Onze medewerkers hebben zelf een professionele achtergrond in de zorg. Samen kijken wij naar jouw persoonlijke situatie en adviseren je door het hele proces heen. Wij ‘zorgen’ voor jou!

Ontwikkelingen zorg vacatures

De zorg is altijd in ontwikkeling. Er zijn altijd nieuwe kansen in deze mooie, grote sector. Jij als zorgprofessional kan alleen maar vooruit want: stilstaan staat gelijk aan achteruit gaan! Jij bent er voor diegene die jou nodig heeft. Echter is het wel zo dat je ook persoonlijke ambities hebt en dat je jezelf wil blijven ontwikkelen. Samen brengen wij jouw ambities in kaart en samen gaan wij graag het gesprek met jou aan.

Om de juiste carrièrekeuze te maken is het belangrijk dat je tijdens een sollicitatieproces acteert vanuit de juiste drijfveren. Dit is voor ons tijdens het persoonlijke gesprek het allerbelangrijkste. Ben jij in balans? Ben je gelukkig? Of moeten we samen ergens aan sleutelen? We analyseren de situatie en geven een advies. We kijken naar de organisaties die aan ons verbonden zijn of we gaan op zoek naar een organisatie die bij jou past!

Zorg vacatures

Bekijk ons actuele aanbod!
Vind alle actuele Zorg vacatures via onze website en onze socials. Wij doen ons best om vernieuwende vacatures online te plaatsen zodat jij voor je gevoel écht vooruit gaat. Deze afdeling bestaat al méér dan zeven jaar dus we hebben al een enorm netwerk opgebouwd in Zuidoost-Nederland.

Solliciteer direct online wanneer je op zoek bent naar een baan als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige, ANIOS, Psychiater, GZ-psycholoog, Jobcoach of Re-integratie adviseur. Eén van onze consultants neemt binnen 48 uur contact met je op!
Team Zorg Maak kennis met onze vakidioten!
Wil jij aan de slag in de zorg in de regio Zuidoost-Nederland? Ben jij nog op zoek naar de juiste vacature en kun jij wel wat begeleiding in de juiste richting gebruiken? Laat onze mensen JOU helpen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de baan van je leven. Wij doen ons best om de perfecte vervolgstap te vinden voor jouw carrière. Wij gaan samen met jou op zoek naar balans in je leven.


  • Sophie Callaars
    Sophie Callaars Recruitment Consultant Zorg & Public
  • Jordi Tissen
    Jordi Tissen Recruitment Consultant Zorg & Public
  • Chris Koenen
    Chris Koenen Managing Consultant Zorg & Public