Homepage / Werkgevers

Onze diensten

Bij Personato gaan wij geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, wij houden wel van een recruitmentuitdaging. Wij vinden de oplossing wel voor jou, wat dit ook mag zijn. Van interim recruitment, tot arbeidsmarktcommunicatieplannen, Personato heeft de specialisten in huis. 

Klaar voor de toekomst

Je wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heb je de juiste medewerkers voor nodig. Maar hoe vind je nu juist dat talent waar jij naar zoekt? Of je nu wilt uitbreiden, moeite hebt met het vervullen van je vacatures of ondersteuning nodig hebt bij het in kaart brengen van je doelgroepen, je identiteit als werkgever of eenvoudigweg de coördinatie van je interne recruitmentproces: wij vinden de juiste oplossing.

Dit doen we altijd volgens de 3P-aanpak: wanneer je je Profilering op orde hebt en je Proces goed hebt ingericht, vinden we samen de juiste Professional. Bekijk onze diensten en laat ons weten waar jij wakker van ligt. We gaan graag met je in gesprek! 

Werving en selectie

De juiste medewerker op de juiste plek. Dat is ons uitgangspunt. Op basis van jouw informatie en wensen gaan we aan de slag met het schrijven en verspreiden van een wervende vacaturetekst en het zoeken naar geschikte kandidaten. Wij selecteren de beste sollicitanten, jij kiest de beste match. 

Recruitment Partnership

Wil je geen omkijken hebben naar je recruitment en hierin door één partner ontzorgd worden? Dan gaan we graag een intensieve samenwerking met je aan. We verdiepen ons verder in wie je wilt bereiken, bepalen jouw unieke voordelen als werkgever en kiezen op basis daarvan de beste wervingsstrategie, boodschap en middelen per doelgroep. Een vaste partner, waarvan je weet: daar kan ik op vertrouwen. 

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Tussen de 15 en 20 vacatures per jaar? Of heb je in een korte periode een vacaturepiek? Dan is Recruitment Process Outsourcing mogelijk een goede optie voor jou. We beginnen bij de basis: wie ben je als werkgever en hoe communiceren we dat? We brengen je doelgroepen in kaart, bepalen de juiste wervingsstrategie per doelgroep en benoemen de verbeterpunten in het contact met werkzoekenden. Zo ontwikkelen we een recruitmentstrategie die werkt voor jóu. 

Interim Recruitment

Je zoekt iemand die je interne recruitmentproces coördineert. Eén van onze ervaren recruitment consultants werkt parttime of fulltime op jouw locatie om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen en professioneel advies te geven waar nodig. 

Arbeidsmarktcommunicatie

Veel bedrijven denken dat recruitment nog steeds een kwestie is van vacatures schrijven. Plaats de tekst op Facebook en LinkedIn en wacht rustig af tot het talent komt aanwaaien. Die tijd is echter allang voorbij. De concurrentie is groot, er zijn meer banen dan arbeidskrachten en de strijd om het talent van de toekomst wordt alsmaar groter. De wereld is nu omgedraaid: kandidaten strijden niet meer om een baan, het zijn de bedrijven die strijden om het talent. Personato helpt je deze strijd te winnen door middel van de juiste arbeidsmarktcommunicatie.

Videorecruitment

Je hebt een vacature en die wil je zo snel mogelijk invullen. Een recruitmentvideo vergroot de kans op het vinden van de juiste kandidaat aanzienlijk! Een recruitmentvideo maakt in korte tijd duidelijk: wie je bent als werkgever, hoe de sfeer binnen jouw organisatie is en wat voor profiel je zoekt. Benieuwd wat videorecruitment voor jou kan betekenen?

Onze diensten: Divers en zeker van resultaat

Een greep uit onze klanten

“Ik zocht een bureau dat onze cultuur écht kon doorgronden en daar de passende medewerkers bij zou vinden.”
Marco van Diessen, Sales Director Benelux

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kom in contact
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.