Homepage / Werkgevers

Talentvolle

Professionals vinden?

Je wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heb je de juiste medewerkers voor nodig. Of je nu wilt uitbreiden of moeite hebt met het vervullen van vacatures: wij vinden de oplossing!
Onze Succesformule

Wij geloven in één duidelijke werkwijze: profilering + proces = professionals. Onze medewerkers doen er dagelijks álles aan om van deze formule een succesformule te maken!

Werving en Selectie

De juiste medewerker op de juiste plek. Dat is ons uitgangspunt. Op basis van jouw informatie en wensen, selecteren wij de beste sollicitanten. Jij kiest de beste match. Lees verder..

Recruitment Partnership

Wil je geen omkijken hebben naar je recruitment en hierin door één partner ontzorgd worden? Dan gaan we graag een intensieve samenwerking met je aan. Een vaste partner, waarvan je weet: daar kan ik op vertrouwen. Lees verder..

Recruitment Process Outsourcing

Tussen de 15 en 20 vacatures per jaar? Of heb je in een korte periode een vacaturepiek? Dan is Recruitment Process Outsourcing (RPO) mogelijk een goede optie voor jou. We ontwikkelen een recruitmentstrategie die werkt voor jóu. Lees verder..

Interim Recruitment

Je zoekt iemand die je interne recruitmentproces coördineert. Eén van onze ervaren recruitment consultants werkt parttime of fulltime op jouw locatie om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen en professioneel advies te geven waar nodig. Lees verder..

Arbeidsmarktcommunicatie

Veel bedrijven denken dat recruitment een bijzaak is en dat talent vanzelf komt aanwaaien. Die tijd is echter allang voorbij. Kandidaten strijden niet meer om een baan, het zijn de bedrijven die strijden om het talent. Personato helpt je deze strijd te winnen door middel van de juiste arbeidsmarktcommunicatie. Lees verder..

Videorecruitment

Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een recruitmentvideo maakt in korte tijd duidelijk: wie je bent als werkgever, hoe de sfeer binnen jouw organisatie is en wat voor profiel je zoekt. Benieuwd wat videorecruitment voor jou kan betekenen? Lees verder..

Onze Diensten

Of je nou op zoek bent naar een bureau voor enkel Werving & Selectie of volledig ontzorgd wilt worden van al je recruitment vraagstukken d.m.v. effectieve arbeidsmarktcommunicatie en videorecruitment. Bij Personato gaan we graag voor je aan de slag!

Zij vinden

Onze klanten aan het woord!

Venttri Venttri “Ik had het gevoel begrepen te worden, ze wisten precies wat voor profiel ik zocht.” Bas van Lierop, Algemeen Directeur Loadlok Loadlok “Ik zocht een bureau dat onze cultuur écht kon doorgronden en daar de passende medewerkers bij zou vinden.” Marco van Diessen, Sales Director Benelux BGH BGH Dat Personato naast de werving en selectie ook kennis heeft van employer branding, waarderen we enorm.” Martijn Vermunt, Vennoot bij BGH Accountants & Adviseurs DeltaStar DeltaStar “Ik wilde me niet hoeven focussen op de werving en selectie van nieuwe medewerkers en zocht een partij die me hierin kon ontzorgen.” Peter Gatzen, CEO

E-Books & Whitepapers

Download het gratis!

Met onze e-books en whitepapers blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR & Recruitment!

Onze klanten

Wij vinden professionals voor

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug