Homepage / Werknemers

Wij vinden de baan voor jou

We helpen je bij het vinden van de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En we helpen onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste mensen. Maar hoe verloopt het traject tot wij de juiste baan voor jou gevonden hebben? 

Plan je eigen sollicitatie

Wel zo makkelijk

We weten dat jij het druk hebt en daar houden wij graag rekening mee. Daarom is het goed om te weten dat je bij Personato ook buiten werktijd langs kan komen, of op locatie af kan spreken. Bij geselecteerde vacatures bieden we je direct de mogelijkheid om een afspraak in te plannen wanneer het jou uitkomt! 

Je krijg direct de beschikbare tijden te zien, je hoeft enkel nog maar te kiezen wanneer jij wil langskomen. Bij Personato maken we het makkelijk voor je. 

Alles voor de perfect match

In het weekend of 's avonds langskomen? Geen enkel probleem

Doordeweeks ben je druk bezig met werk, je gezin en misschien nog wel veel meer. Daarom heb je niet altijd de tijd om langs te komen voor een kennismakingsgesprek, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is het bij Personato ook mogelijk om 's avonds of in het weekend langs te komen. Waar wacht je nog op? Bekijk onze vacatures en kom langs wanneer jij wil. 

Generalist en specialist Wij vinden jouw match

Wij noemen ons zowel generalist als specialist, met andere woorden: we kunnen in ieder vakgebied van betekenis zijn. We hebben niet voor niets 11 vakgebieden waarin we uitblinken. Dit doen we allemaal om voor jou de beste match te vinden, die volgende baan! Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig en vol plezier naar je werk gaat, daar doen we het voor.

“Bij Personato kijken ze echt naar jou als persoon en wat voor potentie je hebt.”
Rob van Mier, CFO/Manager Finance