Professionals aan het woord

Professionals die via Personato in een sollicitatietraject terechtkomen, verdienen de best mogelijke ervaring. Klinkt mooi, maar wat vinden de kandidaten er eigenlijk zelf van? Bekijk de referenties hieronder en ontdek wat professionals vinden van onze dienstverlening.

Global Customer Service Officer

"Via een vacaturesite kwam ik een interessante vacature van Personato tegen. Een vacature binnen het vakgebied Supply Chain, precies waarnaar ik op zoek was. Ik solliciteerde en werd direct gebeld met een uitnodiging voor de volgende dag.

Tijdens een gezellig gesprek met een Recruitment Consultant, besprak ik mijn wensen voor mijn eerste baan. Binnen één maand had ik al een contract!"


- Amy Linkels, Global Customer Service Officer

"Mijn vorige werkgever wist dat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Toch is het fijn als de Recruitment Consultant vertrouwelijk en meegaand is. Zo hadden Willem Peters en ik voornamelijk contact via WhatsApp."
Bart von Piekartz, Internal Sales Representative

Demand Planner

"Ik heb het traject met Personato als zeer prettig ervaren. De Recruitment Consultant heeft mij goed begeleid door het hele traject. Daarnaast was hij ook nog eens super enthousiast, meedenkend en deskundig.

Mede daardoor zit ik nu op de juiste plek en heb ik het erg naar mijn zin binnen mijn nieuwe functie."


- Nick van Leeuwen, Demand Planner

"Ik ben door Personato geplaatst bij ITSN. Eerst vond er een oriënterend gesprek plaats. Een fijn gesprek met de Recruitment Consultant over mijn wensen en eisen. Het hele traject was vervolgens super geregeld."
Hans Arts, Manager IT

CFO Finance

"Bij Personato kijken ze echt naar jou als persoon en wat voor potentie je hebt. Voldoe je op basis van je cv niet aan de gestelde eisen? Dan wil dat niet altijd zeggen dat de functie niet voor jou weggelegd is.

Ik ben via Personato geplaatst als starter bij een internationale organisatie. Hier heb ik mezelf ontwikkeld tot een ware professional."

- Rob van Mier, CFO/Manager Finance
"De Recruitment Consultants bij Personato maken een duidelijke afweging bij bemiddeling naar een nieuwe functie. Er wordt echt gekeken welke kandidaat past bij de functie en het bedrijf."
Wilbert Kusters, Boekhouder

Meer kandidaatverhalen lezen?

Professionals beoordelen onze service gemiddeld met een 9! Daar zijn we heel erg blij mee. De consultants van Personato zetten zich dagelijks in om de juiste match te vinden voor de professional.

Maar ook wij laten ons graag inspireren door de professionals. We horen het graag wanneer het goed gaat, maar willen het ook weten als er ruimte is voor verbetering. Wil je meer ervaringen van professionals lezen?

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug