Personato Blogs

Wij vinden het bij Personato belangrijk kennis te delen. Want kennis verbindt. Onze blogs bestaan om van elkaar te leren, maar ook om te laten zien hoe onze consultants naar de (recruitment) markt kijken. Wij gaan namelijk niet met de grote menigte mee, maar wij vinden er zelf iets van. Lees onze blogs en neem een kijkje in de wereld van onze consultants.

Hoeveel leer je in één jaar...

- door Peter Lemmen

Een jaar is een lange periode, maar gaat vaak heel snel voorbij. Je hebt het leuk, je hebt het druk, je bent in ontwikkeling. Deze zaken zijn natuurlijk niet van invloed op de duur van een jaar, maar zeer zeker wel op jouw persoonlijke gevoel over hoe snel dat jaar voorbij gaat. Eén ding weet ik zeker; een jaar dat sneller voorbij is gegaan dan mijn eerste jaar bij Personato heb ik nog niet meegemaakt! 

Lees meer...

De toegevoegde waarde van een Recruitment Consultant

- door Femke Teunissen

Als professional in de accountancy of fiscaliteit, weet je wat je marktwaarde is. Je bent gewild en er is een grote schaarste aan medewerkers zoals jou.

Lees meer...

De juridisch secretaresse

- door Michelle Thijssen

“Een advocaat kan doorgaans niet zonder zijn secretaresse”, roept men binnen de advocatuur regelmatig. En zeg nou zelf, wat moet een advocaat beginnen zonder zijn of haar ondersteunende duizendpoot?

Lees meer...

Samenwerking Personato - Young Financials

- door Femke Teunissen

Personato is dé recruitment organisatie van Zuidoost-Nederland en helpt professionals kosteloos aan een nieuwe stap in hun carrière. Door de toenemende vraag van relaties naar stagiaires en starters wil Personato ook steeds meer investeren in high potentials; de generatie van de toekomst.

Lees meer...

Vakantiegevoel?

Nancy Houben

- door Nancy Houben

In sommige delen van het land zijn de schoolvakanties al begonnen en meteen merk je dat de ene na de andere collega de koffers aan het inpakken is.

Zelf heb ik in april al genoten van een lange vakantie dus zijn er nog maar weinig vrije dagen over. Nu iedereen om mij heen op het vliegtuig stapt vraag ik mij af of het wel slim was om zo vroeg in het jaar te gaan of had ik beter midden in de vakantieperiode kunnen gaan?

Lees meer...

Het kan vriezen en het kan dooien?

- door Nancy Houben

Vanmorgen kwam ik op kantoor en stond de airconditioning weer eens te blazen op 18 graden. Nog voordat ik mijn computer heb aangezet loop ik naar de thermostaat, maar zie ik in mijn ooghoek de blikken van mijn collega’s die iedere stap volgen. Nog voordat ik de thermostaat kan bereiken hoor ik achter me: "Oh nee, dat gaat niet gebeuren Nancy, het is hier helemaal niet koud!"

Lees meer...

Effectief netwerken; wat betekent dat voor jou?

- door Michelle Thijssen

Netwerken, netwerken en nog eens netwerken. Binnen welke (commerciële) organisatie vliegt deze term je tegenwoordig niet om de oren?! Afgelopen week was ik aanwezig op een event van businessclub Vitesse – Gelderdome. Een aantal interactieve kennissessies gecombineerd met een borrel.

Lees meer...

Gaat de hypotheek mee in de hedendaagse flexibiliteit?

- door Peter Lemmen

Het begrip “Flex” is niet meer weg te denken uit ons vocabulaire. Het komt ontzettend vaak voorbij op het internet en in het nieuws en is inmiddels onderdeel van vele nieuw verzonnen begrippen van deze tijd. Je kan veel zeggen over “flex”, maar één ding is zeker; het is een essentieel begrip in de huidige maatschappij. 

Lees meer...

Succesvol recruitment? Begin bij de basis…

- door Marlijn Coenen

De afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voorbij zien komen. Pieken en dalen die voor beweging en verandering hebben gezorgd. Van veel vraag naar weinig aanbod tot veel aanbod en weinig vraag. Tegenstrijdigheden die bij organisaties voor de nodige verwarring kon zorgen. Nu de economie herstellende is, het aantal vacatures stijgt en er toch echt tekenen van de schaarste zijn, blijken steeds meer organisaties verder vooruit te kijken.

Lees meer...

© 2017 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten