Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Nieuws

Veelgemaakte blunders bij het opzeggen van je baan

Het opzeggen van je baan, hoe moeilijk kan het zijn? Moeilijker dan je denkt, gezien de vele “blunders” die wij links en rechts tegenkomen. Bekijk hier de 10 meest gemaakte blunders met betrekking tot het beëindigen van je dienstverband.

Lees meer...

Tips voor het schrijven van een motivatiebrief

De motivatiebrief is en blijft een belangrijk onderdeel van een sollicitatieprocedure. Het is een goed handvat voor de recruiter om jouw carrière pad te begrijpen en hij kan hieruit goed aflezen wat jouw motivatie is om te solliciteren.

Lees meer...

De vrijdagmiddagborrel

Bierroulette! Dé uitkomst wanneer je last hebt van collega’s die je NOOIT voorzien van een heerlijk koel biertje. Vul de namen in en voor je het weet heb je een goudgele rakker in je hand. Proost! 

Onder het motto van “beter goed gejat dan slecht verzonnen” een aantal redenen waarom een vrijdagmiddagborrel zo vroeg mogelijk moet beginnen:

Lees meer...

Dit zijn volgens ons de vijftien mooiste motiverende quotes

Je hebt positieve inspiratie nodig, je maakt wat vervelends mee op je werk of je komt je dag gewoonweg wat moeilijker door; een goede motiverende quote kan vaak wat verlichting bieden. Dit zijn volgens de tien mooiste, beste, fijnste, soms ietsje cliché, motiverende quotes.

Lees meer...

Tip: houd deze dingen voor jezelf op de werkvloer!

Openheid en eerlijkheid tonen op de werkvloer zijn een teken van sterkte en vormen de basis van een sterk professioneel netwerk. Maar je kunt ook te ver gaan...

Lees meer...

Ben jij een ‘ik verdien het wel, maar krijg het niet’ medewerker?

Het is de valkuil van veel werknemers... je werkt hard en je bent bereid extra verantwoordelijkheden op je te nemen, ook al behoren ze niet tot je takenpakket. En voor je het weet gaat men ervan uit dat dat jouw taken zijn. Ineens word jij benaderd om ‘je werk’ maar eens af te maken.

Lees meer...

Blog: Hoge werkdruk in Accountancy en Fiscaliteit heeft grote gevolgen

Accountants hebben het druk, moeten veel werken en overuren maken is niks speciaals. Of toch wel? Hoe ervaart de beroepsgroep het nu daadwerkelijk in de praktijk?

Lees meer...

Dit benoemen mensen niet in hun sollicitatie… maar dat zouden ze wel moeten doen!

Het CV is nog steeds een van de belangrijkste onderdelen van het sollicitatieproces. En hét moment om jezelf meteen goed te presenteren. Het CV dat naar een bureau of werkgever wordt gestuurd, blijkt in de praktijk toch vaak een traditionele opsomming van NAW-gegevens, ervaring en motivatie. Het missende ingrediënt is jouw verhaal! Wij geven 5 tips om jouw verhaal te vertellen, en hiermee je sollicitatie completer te maken.

Lees meer...

Portret: Jeroen Hazenbosch - Koken is zijn passie, recruitment is zijn vak. #vakidioot

Jeroen Hazenbosch is een van Personato's #vakidioten. Jeroen werkt als Recruitment Consultant Agri en Food bij Personato. Koken is zijn passie, recruitment is zijn vak.

Lees meer...

© 2017 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten