Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

> Direct inschrijven 

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Nieuws

Apps die jouw werkdag efficiënter maken

Waar de telefoon op de werkvloer door sommigen als belangrijke bron van afleiding wordt gezien, denken wij hier bij Personato toch net iets anders over. Even los van de social apps als Facebook en Instagram, die als tussendoortje natuurlijk ook je brein even ‘rust’ geven van het werk, zijn er een aantal apps op de markt die jouw werkdag een stuk efficiënter kunnen maken.

Lees meer...

The Mindset Behind Success

The_mindset_behind_success

We willen allemaal een succesvol en gelukkig leven. Waarschijnlijk heb je vele doelen die je wilt behalen. Ongeacht of dit doelen zijn voor je carrière, familie, of voor je zelfontwikkeling; je mentaliteit is bepalend voor jouw succes. De juiste mentaliteit zorgt ervoor dat je niet snel afgeleid bent en je doel(en) ook daadwerkelijk gaat behalen. De volgende tips gaan je hierbij helpen:

Lees meer...

Wat draag je naar een sollicitatiegesprek in Hongkong, Rusland of Argentinië?

Wat draag je naar een sollicitatiegesprek in andere landen? Het zijn de kleine details waar je als sollicitant in het buitenland op moet letten. Wil je weten welke? Check ze hieronder!

Lees meer...

Portret: Joris van den Beuken #vakidioot

Joris van den Beuken is een van Personato's #vakidioten. Joris is onlangs uitgeroepen tot Most Influential Recruiter van 2016. In dit portret komen twee passies van Joris samen: hardlopen en recruitment. Wil je zelf een keertje sparren met Joris? Stuur hem dan een mailtje via j.vandenbeuken@personato.nl.

Lees meer...

Tip: Maak je CV weer up-to-date!

Verdient jouw CV wel weer eens een likje verf? Dit zijn volgens ons de meest essentiële elementen om jouw CV weer helemaal up-to-date te maken!

Lees meer...

Hoe vind jij als starter een baan?

Je hoort het vaker; jarenlang gezwoegd om eindelijk je diploma in de wacht te slepen, maar vervolgens geen baan kunnen vinden. Ondanks je goede CV en bijgewerkte LinkedIn-profiel wordt je maar niet uitgenodigd voor een gesprek. Daarnaast zoeken bedrijven vaak naar een kandidaat met minimaal een aantal jaar relevante ervaring. Frustrerend!

Lees meer...

Productiever worden? Zo doe je dat!

Heb jij ooit het gevoel dat je niet genoeg gedaan krijgt op je werk? Business Insider heeft onderzocht hoe jij productiever kunt worden. Uit dat onderzoek is gebleken dat productiever zijn niet gepaard gaat met harder werken, maar eerder met het slim benutten van jouw tijd. Zie hieronder hoe jij jouw dag het beste kunt inrichten voor de meeste productiviteit!

Lees meer...

9 signalen waardoor jij weet of je sollicitatiegesprek goed is gegaan

Een sollicitatiegesprek gaat vaak gepaard met twijfel na afloop. Ging het gesprek goed? Had ik niet beter op een andere manier kunnen reageren? Volgens Business Insider hoef je geen twijfel meer te hebben. Hoe? Door tips van experts, waardoor jij weet of het goed is verlopen. Zie hieronder de negen tips:

Lees meer...

Meer werkplezier? Hoe werknemer én werkgever dit kunnen bevorderen!

Dat het hebben van werkplezier een van de meest cruciale elementen is binnen jouw job, is vanzelfsprekend. Maar toch is lang niet iedereen tevreden op zijn of haar werk. Hieronder proberen we jou duidelijk te maken hoe jij samen met jouw werkgever of werknemer(s) kan bijdragen aan meer werkplezier! Het hoeft niet moeilijk te zijn.

Lees meer...

© 2017 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten