Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Nieuws

Sportief netwerken op de Personato en TopProfile Executive Search Relatiegolfdag 2017!

Op donderdag 14 september vond de Personato en TopProfile Relatiegolfdag plaats! Samen met ruim 120 relaties genoten we van een afwisselend programma op de prachtige banen van Golfclub Geijsteren. Met een ochtend- en middagwedstrijd, een clinic en een masterclinic was er voor ieder wat wils. De dag werd naar goede traditie afgesloten met de mogelijkheid tot netwerken, onder het genot van een heerlijke barbecue en een drankje in het clubhuis.

Via deze weg willen we graag de aanwezige relaties, Golf- en Countryclub Geijsteren, de golfpro’s en de collega’s van Personato en TopProfile bedanken voor het mede mogelijk maken van deze wederom erg geslaagde dag!

Bekijk hier de foto’s van dit mooie event.

Waar moet een goede foto voor je CV aan voldoen?

We begrijpen dat foto’s van jezelf (laten) maken niet eenieders favoriete bezigheid is, maar een goede foto kan erg belangrijk zijn voor een sollicitatie. Het is een van de eerste dingen die Recruiters opvallen wanneer zij een CV ontvangen. Nog altijd zien we veel CV’s en LinkedIn profielen waarin te weinig aandacht is geschonken aan de foto.

Lees meer...

Zo maak je een vliegende start bij je nieuwe werkgever!

De start van je nieuwe baan is altijd een spannend moment. Je wilt een goede indruk maken op je collega’s en meteen van waarde zijn, maar weet nog niet hoe alles werkt binnen het bedrijf. Wij helpen je graag op weg met een aantal bruikbare tips!

Lees meer...

De ongeschreven kantoorregels

Het is zover; de eerste weken bij je nieuwe werkgever zijn begonnen. Altijd weer spannend, want elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur en ongeschreven regels. Vraag aan je collega's of leidinggevende wat gebruikelijk is of kijk om je heen wat andere doen. Oftewel: speel het op safe, zeker in het begin.

Lees meer...

Jan. De nieuwe content marketeer van The Jekill & Hyde Company

Dit is Jan. Hij heeft onlangs zijn droombaan gevonden. Jan is namelijk de nieuwe content marketeer van The Jekill & Hyde Company bv​. Hoe hij dat heeft gedaan? Dat vertelt hij je liever zelf in deze video: 

Lees meer...

Voetbal seizoensstart: Wij zitten er weer klaar voor!

Het voetbalseizoen gaat eindelijk weer beginnen! Wil jij goed beginnen en het splinternieuwe wedstrijdshirt van je favoriete club winnen? Like en reageer op dit bericht op Facebook of schrijf je vrijblijvend in bij Personato -> https://goo.gl/MYZPY3 en maak kans!

Personato. Trotse sponsor én supporter van VVV-Venlo, N.E.C. Nijmegen en FC Eindhoven!

Zo ga je met een gerust gevoel op vakantie

Eindelijk vakantie! Tijd om te ontspannen. Toch? De praktijk leert ons iets anders. De eerste dagen van de vakantie worden 9 in 10 gevallen nog veel werk gerelateerde zaken geregeld. Snel nog even je mailtjes checken, een kort telefoontje aannemen; noem maar op. Dit is makkelijk te voorkomen. Check onze tips om vanaf dag 1 écht vakantie te vieren!

Lees meer...

8 tips om dat heerlijke vakantiegevoel vast te houden

Je hebt net een verkwikkende vakantie achter de rug, maar voor je het weet zit je terug in die oude vertrouwde werksleur. Wat zou het fijn zijn als je dat heerlijke vakantiegevoel wat langer vast kon houden. Uit heel wat onderzoeken blijkt dat een groot deel vakantiegangers niet uitgerust van zijn of haar vakantie terugkeert, of dat het vakantiegevoel al na één week is verdwenen.

Lees meer...

De 5 grootste misverstanden over recruitment bureaus

Nog regelmatig komen tijdens gesprekken met klanten en kandidaten misverstanden over recruitment aan het licht. Zaken waar mensen aan denken als ze aan de dienstverlening van Personato denken, die in de praktijk helemaal niet blijken te kloppen. Tijd om de grootste misverstanden voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen!

Lees meer...

© 2017 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten