Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Nieuws

Het zwarte gat na de Winterspelen.

Hoewel de temperaturen in Nederland momenteel ver beneden het vriespunt zijn, liggen de Olympische Winterspelen alweer bijna een week achter ons. “Waar een klein land groot in kan zijn” is een veelgehoorde uitspraak na de voor Nederland op één na succesvolste Winterspelen ooit.

Lees meer...

Onze nieuwe collega, Alexa.

Wij zijn heel erg blij dat we kunnen zeggen dat we officieel een nieuwe collega hebben binnen het IT Recruitment Team van Personato. Nu de eerste maand van het nieuwe jaar erop zit, betekent dit ook dat onze nieuwe collega Alexa door haar proeftijd is en dat ze nu officieel onderdeel is van ons team. Daarom wordt het tijd om haar eens voor te stellen

Lees meer...

Data, data en nog meer data!

Dat data een enorme impact op ons leven heeft is op zich niks nieuws. Je kunt op een willekeurig moment een willekeurige nieuwspagina openen of je ziet daar ergens onder het technologie kopje het woord data staan. Door veel te lezen op websites als Emerce.nl probeer ik een beetje op de hoogte te blijven van wat er speelt in deze wereld. Zelf heb ik Small Business & Retail Management gestudeerd en het thema ‘data’ kwam niet overdreven veel aan bod tijdens mijn studie. Toen ik las over het Retail and Brands Festival met verschillende aansprekende namen was ik wel benieuwd hoe de grote retailers om gaan met dergelijke thema’s. Wat gaat er op het gebied van data gebeuren in retail en wat is het gevolg voor de instroom van nieuw personeel?

Lees meer...

"Caspar Kipp wint publieksprijs Meest Invloedrijke Recruiter van 2017"

Het was ook deze keer weer een ongekend spannende strijd wie in 2017 de “Meest Invloedrijke Recruiter” is geweest volgens “het publiek”. Maar het was dit jaar ook anders dan anders. De drempel was hoger, omdat de genomineerden 5 pittige vragen moesten beantwoorden en dat op video. Dat leidde uiteindelijk tot 17 genomineerden.

Lees meer...

Genomineerd voor "Most Influential Recruitment Talent 2017"

Sourcer binnen Personato, wat betekent dat eigenlijk? Dit is een vraag die ik regelmatig krijg vanuit mijn familie en vrienden. Het wordt een steeds belangrijkere term binnen de recruitmentwereld en is volgens mijn visie een onmisbare stap geworden in het recruitment proces. Mijn nominatie van ‘Most Influential Recruitment Talent 2017’ heb ik te danken aan de nieuwsgierigheid en interesse die ik heb voor ONS vak. Maar wat betekent sourcer nu eigenlijk en waarom is dit MIJN vak geworden? Dat ga ik je uitleggen in deze blog.

Lees meer...

Genomineerd voor "Most Influential Recruiter 2017"

Na een jaar stage te hebben gelopen bij Personato kon Caspar drie jaar geleden intern aan de slag als recruiter. Zijn missie? Zijn werk voor de klant dusdanig goed doen dat zijn naam synoniem wordt voor het vullen van vacatures. En de ultieme beloning? De nominatie voor de titel ‘Most Influential Recruiter 2017’! In deze blog vertelt Caspar je meer over deze nominatie en zijn passie voor het recruitmentvak. 

Lees meer...

Vier tips om je LinkedIn profiel te optimaliseren!

Het goed instellen van je openbare en persoonlijke profielpagina op LinkedIn is voor veel mensen een hele opgave. Daarom hebben wij hieronder een viertal tips en tricks opgesteld die jou kunnen helpen jouw LinkedIn profiel te optimaliseren! Hier komen ze:

Lees meer...

Tips die bepalend zijn bij het vinden van een baan

In 2018 staan er weer een heleboel trends te wachten in de zoektocht naar een nieuwe baan. Hieronder vind je de belangrijkste trends, met verschillende tips over hoe jij daarop in kunt spelen. Zorg dat je niet achter de feiten aan loopt en make yourself ready for 2018!

Lees meer...

Sportief netwerken op de Personato en TopProfile Executive Search Relatiegolfdag 2017!

Op donderdag 14 september vond de Personato en TopProfile Relatiegolfdag plaats! Samen met ruim 120 relaties genoten we van een afwisselend programma op de prachtige banen van Golfclub Geijsteren. Met een ochtend- en middagwedstrijd, een clinic en een masterclinic was er voor ieder wat wils. De dag werd naar goede traditie afgesloten met de mogelijkheid tot netwerken, onder het genot van een heerlijke barbecue en een drankje in het clubhuis.

Via deze weg willen we graag de aanwezige relaties, Golf- en Countryclub Geijsteren, de golfpro’s en de collega’s van Personato en TopProfile bedanken voor het mede mogelijk maken van deze wederom erg geslaagde dag!

Bekijk hier de foto’s van dit mooie event.

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten