Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Vier tips om je LinkedIn profiel te optimaliseren!

Het goed instellen van je openbare en persoonlijke profielpagina op LinkedIn is voor veel mensen een hele opgave. Daarom hebben wij hieronder een viertal tips en tricks opgesteld die jou kunnen helpen jouw LinkedIn profiel te optimaliseren! Hier komen ze:

1) Personaliseer de URL van je openbare profiel.

Is het je weleens opgevallen dan de URL van je openbare LinkedIn profiel eindigt op een hoop verwarrende nummers en letters? Dit ziet er natuurlijk niet erg mooi en professioneel uit. Dit kan je zelf gemakkelijk aanpassen waardoor je ook makkelijker te vindbaar wordt. Dit kan je doen door naar je openbare profiel te gaan, vervolgens klik je op het potlood bij "contact-en persoonlijke gegvens. Klik in het nieuwe geopende scherm op "Profiel-URL". Er zal wederom een nieuwe pagina geopend worden. Tot slot zie je op deze pagina aan de rechterkant "URL van openbare profiel bewerken" klik nu op het potlooden je kunt jouw persoonlijke URL aanmaken.

2) Optimaliseer je vindbaarheid voor zoekmachines.

Door zoektermen aan je profiel toe te voegen, optimaliseer je de vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing. Kies zoektermen waarop je gevonden wilt worden en voeg deze zoekwoorden toe aan verschillende secties van je profiel, zoals je kop of in de samenvatting.

linkedintop5

3) Pas je zichtbaarheid van je openbare profiel aan.

Wil je liever niet dat iedereen op LinkedIn alles van je kan zien wanneer je wordt gezocht? Pas dan de zichtbaarheid van de openbare profiel aan en bepaal zelf hoe je wordt weergeven in zoekmachines als Google of Bing. Dit kan ook aan de rechterkant je openbare profiel bij Uw openbaar profiel aanpassen.

4) Updates over profielwijzigingen uitzetten.

Wil je niet dat al je connecties een melding krijgen wanneer jij je profiel update? Ga hiervoor naar je persoonlijke profielen klik op Profiel bewerken en scroll iets naar beneden. Vervolgens kan je aan de rechterkant bij Uw netwerk op de hoogte stellen de schuif op Ja of Nee zetten.

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten