Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

The Mindset Behind Success

We willen allemaal een succesvol en gelukkig leven. Waarschijnlijk heb je vele doelen die je wilt behalen. Ongeacht of dit doelen zijn voor je carrière, familie, of voor je zelfontwikkeling; je mentaliteit is bepalend voor jouw succes. De juiste mentaliteit zorgt ervoor dat je niet snel afgeleid bent en je doel(en) ook daadwerkelijk gaat behalen. De volgende tips gaan je hierbij helpen:

Zet je doelen op papier en zorg er vervolgens voor dat je iedere dag een kleine stap richting jouw einddoel zet. Verzamel alle informatie die jou mogelijk verder kan helpen. Maak daarnaast op het einde van iedere dag alvast een to-do lijst voor de volgende dag. Stel prioriteiten. Niet alles is even belangrijk. Pak de moeilijkste taken en dingen waar je geen zin in hebt als eerste op en je zult merken dat de overige taken veel makkelijker zijn. Neem verantwoordelijkheid en durf moeilijke beslissingen te nemen. Werk voor jezelf verschillende scenario’s uit “als dit gebeurt dan…” zo ben je altijd voorbereid en kun je anticiperen.

Focus. Bijt je vast in jouw einddoel en laat je niet afleiden door de dagelijkse rompslomp. Maar het belangrijkste is misschien wel: leer van je fouten. Succes komt niet aanwaaien. Dit gaat gepaard met vallen en opstaan. Blijf jezelf afvragen waarom het fout ging en leer hiervan. Wat een hoop clichés, denk je waarschijnlijk. Maar vraag jezelf eens af, waarom lukt het andere wel? En heb jij jouw doelen (nog) niet bereikt? #foodforthought

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten