Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Apps die jouw werkdag efficiënter maken

Waar de telefoon op de werkvloer door sommigen als belangrijke bron van afleiding wordt gezien, denken wij hier bij Personato toch net iets anders over. Even los van de social apps als Facebook en Instagram, die als tussendoortje natuurlijk ook je brein even ‘rust’ geven van het werk, zijn er een aantal apps op de markt die jouw werkdag een stuk efficiënter kunnen maken.

Todoist of Wunderlist

Todoist en Wuderlist zijn beide handige apps bieden overzichtelijke takenlijstjes die je op al je devices kunt bekijken, aanpassen en af kunt vinken.

Basecamp

Basecamp is een super planningstool, te downloaden als app of browserextensie. Middels een heel overzichtelijke lay-out en bediening maak je samen met je team to-do-lijtjes, deel je documenten, kun je chatten en natuurlijk de dag- en weekplanning bijhouden.

Slack

Communicatietool voor grote, maar ook zeker kleine teams. Slack maakt het mogelijk makkelijk groepsgesprekken aan te maken, individueel chatten, bestanden delen, enz. En alles wordt opgeslagen en is terug te zoeken op een Google-achtige wijze. Oftewel mail, WhatsApp en Yammer in één!

De good ‘ol Dictafoon

Is het tijdens een meeting of gesprek belangrijk dat je deze later nog eens na kunt luisteren? Of heeft niemand zin notulist te spelen. Neem deze dan gewoon op met de dictafoon. Tip: speek een tijd af en zet een timer; dwing jezelf binnen die tijd te blijven. Zo vergader je veel efficiënter.

Day One

Tijd voor zelfreflectie. De app Day One voor iOS en Day Journal voor Android geven een duidelijk inzicht (ook als je te lang op Facebook hebt rondgehangen) wat je allemaal hebt gedaan op een dag.

Calm

Tenslotte misschien wel de allerbelangrijkste: Calm. Deze app biedt de mogelijkheid om een paar minuten volledig tot rust te komen; essentieel voor je productiviteit. Pas wanneer jij je brein geen informatie voedt, wordt informatie goed verwerkt. En pas dan ontstaan de échte creatieve ideeën.

  young professional1

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten