Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Genomineerd voor "Most Influential Recruiter 2017"

Na een jaar stage te hebben gelopen bij Personato kon Caspar drie jaar geleden intern aan de slag als recruiter. Zijn missie? Zijn werk voor de klant dusdanig goed doen dat zijn naam synoniem wordt voor het vullen van vacatures. En de ultieme beloning? De nominatie voor de titel ‘Most Influential Recruiter 2017’! In deze blog vertelt Caspar je meer over deze nominatie en zijn passie voor het recruitmentvak. 

mir2017 website

 “Een kleine vier jaar geleden begon mijn avontuur binnen Personato in team ’Sales & Marketing’, waar ik me ging richten op het bemiddelen van sales- én marketingprofessionals in Zuid Oost Nederland. Een supermooie kans om een groot netwerk op te bouwen, en te leren wat het vak inhoudt. Nu, vier jaar later, kijk ik met trots terug hoe ik binnen Personato mijn eigen specialisatie heb mogen opzetten: Marketing en E-commerce.”

Keuzes 
“Met nog meer trots kijk ik terug op alle klanten waar we ons dagelijks als team voor inzetten, en de kandidaten die we mogen begeleiden in het maken van belangrijk keuzes in hun loopbaan. Die keuzes zijn in deze arbeidsmarkt namelijk niet zo makkelijk. Als werkzoekende ken je lang niet alle interessante bedrijven in de regio, en als werkgever is het misschien wel nog lastiger om schaars talent aan je te binden. Die twee werelden aan elkaar koppelen in een branche en regio die dicht bij me liggen, maken dat ik met veel passie en plezier iedere dag aan mijn werk begin.”

Recruitment: een vak apart
Veel mensen denken dat recruitment een ‘bijvak’ is van HR. Niets is echter minder waar. Klanten meenemen in je ideeën over hun recruitmentproces, hen hiervan overtuigen en vervolgens een oplossing bieden die daaruit voortkomt: dát is goed recruitment. Om dat te kunnen realiseren, moet je als recruiter de intrinsieke motivatie bezitten om het vak uit te oefenen en om klanten echt te helpen. Als je wilt, kun je van onschatbare waarde worden voor zowel klant als kandidaat. Zo kun je de rol van corporate recruiter aannemen zonder dat je dat daadwerkelijk bent. Jouw naam wordt dan synoniem voor het vullen van een vacature. En dat is precies wat ik zo mooi vindt aan dit vak: iemand die zoveel vertrouwen heeft in wat ik doe, dat hij als vanzelfsprekend bij mij aanklopt. Zo wordt jouw klant ambassadeur van jou. Hoe meer van dit soort klanten je hebt, des te mooier het vak is."

Most Influential Recruiter 2017?
“Mijn passie voor het recruitmentvak heeft me een nominatie opgeleverd voor de titel ’Most Influential Recruiter 2017’. Een hele eer en een mooie beloning voor het werk dat ik de laatste jaren binnen deze branche heb verzet. De bekroning zou natuurlijk het daadwerkelijk winnen van de titel zijn… Help jij mee? De stembussen zijn inmiddels geopend, en stemmen doe je zo:

1: Ga naar de stempagina
2: Bij vraag 1: “Algemeen” kun je stemmen op mij “Caspar Kipp”
3: Bij vraag 2: “Category Agency” kun je ook jouw stem uitbrengen op mij

Tot slot zou ik het ook heel erg waarderen indien jullie bij vraag 5: Category Talent, op mijn collega Bram Jacobs zouden willen stemmen. Alvast heel erg bedankt voor jullie steun!”

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten