Nieuwsbrief

Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

"Caspar Kipp wint publieksprijs Meest Invloedrijke Recruiter van 2017"

Het was ook deze keer weer een ongekend spannende strijd wie in 2017 de “Meest Invloedrijke Recruiter” is geweest volgens “het publiek”. Maar het was dit jaar ook anders dan anders. De drempel was hoger, omdat de genomineerden 5 pittige vragen moesten beantwoorden en dat op video. Dat leidde uiteindelijk tot 17 genomineerden.

Lees hieronder de rest van het artikel van EmploIT:

En in de “eindejaarsrush” in combinatie met bruiloften, geboortes, sterfgevallen en verbouwingen (ja, dat is echt allemaal gebeurd bij een aantal genomineerden) zijn die er niet allemaal aan toegekomen om ze ook echt in te spreken. Waarvoor alle begrip. Daardoor zijn er uiteindelijk maar 10 genomineerden die meedingen voor de juryprijs. Die prijs wordt volgende week dinsdag 16 januari bekendgemaakt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van Recruiters United. Minder genomineerden betekent ook minder stemmen dan afgelopen jaar: dit jaar bijna 900. Dankzij een inspannende fraudedetectie-ochtend/-middag weten we nu de uitslag van de publieksprijs. We moesten nog de nodige dubbelstemmen verwijderen, (deels) anonieme stemmen eruit halen en stemmen van niet verifieerbare personen, maar door het gebruik van SurveyMonkey ging dat vrij vlot. Dat waren er in totaal 40 (4,5 %) van de 888 uitgebrachte stemmen (vorig jaar 5% van de stemmen). Maar het heeft nergens tot een andere uitslag geleid. Wil je alle details (zonder correcties) en commentaren lezen, check dan vooral zelf de uitslag via deze link. Maar wie heeft gewonnen?

Maar we weten nu dat Caspar Kipp, Manager Consultant Marketing, eCommerce en ICT bij Personato Werving & Selectie uit het pittoreske Venray, de grote winnaar, de overall winnaar, is met 295 geldige stemmen van de 888 stemmen. Caspar is daarmee niet geheel onverwacht ook categoriewinnaar in de categorie Agency Recruiters. Caspar neemt daarmee het stokje over van zijn collega Joris van den Beuken, die vorig jaar de winnaar was. Sterke achterban daar bij Personato. Een paar quotes over Caspar: “Casper kent ons bedrijf en onze cultuur heel goed en weet precies wie we zoeken en vindt die persoon altijd!” en “De kippster (!) is als geen ander in staat om de vertaling te maken tussen de behoefte vanuit de klant en de wensen van de sollicitant.”

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten