Over Personato

Personato assisteert bedrijven bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Wij bieden een breed en specialistisch aanbod. Wij gaan voor u op zoek naar goede werknemers die op jaarbasis tussen € 20.000,- tot € 75.000,- verdienen.

Dat doen we met een grote groep enthousiaste mensen. Vakmensen met een sterke persoonlijkheid en ambitie in hun eigen specialisme. Ondanks deze diversiteit delen we een aantal diepe overtuigingen. Dat bindt ons en maakt dat we ons werk zo goed mogelijk doen. In principe zijn we door heel Nederland actief. Maar onze focus ligt op Zuid-Oost Nederland. Binnen de provincies Limburg, Brabant en Gelderland hebben we, naast een goede naam en reputatie, door de jaren heen een zeer groot en gevarieerd kandidatenbestand opgebouwd.

header werken bij


recruitment is ons vak.

Onze recruitment consultants zijn vakmensen. Mensen die vol passie en ondernemerschap elke dag bezig zijn met het maken van de beste matches tussen kandidaat en bedrijf.

wij zijn generalist én specialist.

Sinds de start in 2002 is Personato gegroeid naar meer dan zestig medewerkers. Ons omvangrijke netwerk strekt zich uit over veertien verschillende branches, waarin ervaren vakmensen actief zijn. Vakmensen met uitgebreide recruitment- en marktkennis van hun eigen specialisme.


wij investeren in kennis en innovatie.

Onze recruiters willen steeds beter worden in hun vak. Daarom investeren we intensief in opleidingen en trainingen, zodat we ook écht vakwerk kunnen leveren. Hierin staan recruitmentkennis, branchekennis en innovatie centraal.

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten