Awards en certificeringen

Loek Nelissen juryprijs | Venrayse Ondernemersprijzen 2015

Begin 2015 werd aan Personato de Loek Nelissen uitgereikt tijdens de Venrayse Ondernemersprijzen. Wij vinden dit een fantastische erkenning en zijn erg trots op ‘onze topper van een ondernemer’ Elroy Jansen. 

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP) reikt sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissen Prijs uit voor de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs voor de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving. Het thema van 2015 was ‘Onderscheidend vermogen’.


Meest aantrekkelijke werkgever van Noord-Limburg 2014

Personato is door het LWV uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgever van Noord-Limburg. De prijsuitreiking vond dinsdag 1 juli plaats tijdens het LWV pre summer event bij Beachclub Degreez in Panheel. We zijn uiteraard trots op het winnen van de titel, maar belangrijker is de aandacht voor alle schitterende bedrijven die in Limburg gevestigd zijn.

De verkiezing van de Aantrekkelijkste Werkgever Van Limburg maakt onderdeel uit van het project Limburg Magnet. Dit project heeft als doel het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg. Eerder organiseerde de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) in het kader van dit project al diverse College Tours bij Universiteit Maastricht, Zuyd Hogeschool en Leeuwenborgh opleidingen. Tevens bezochten leerlingen tijdens ‘Tour de Limburg’ onder meer de Chemelot Campus en de Maastricht Health Campus.

Via deze weg willen we tevens graag de andere winnaars feliciteren. Mifa Aluminium, Moonen Packaging en Wonen Zuid, gefeliciteerd met deze mooie prijs!


Keurmerk NEN 4400-1, dé norm voor betrouwbaarheid

De NEN norm 4400-1 bevat eisen voor het toetsen van bedrijven die personeel ter beschikking stellen. Na objectieve inspecties door bureau Cicero heeft Personato dit keurmerk verkregen. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn, omdat we kwalitatieve dienstverlening erg hoog in het vaandel hebben staan! Dit certificaat is voor ons en onze klanten een bewijs dat we de goede koers varen.


Mobiele Recruitment Awards 2013

Personato heeft in 2013 in de categorie ‘Bureaus’ de Mobiele Recruitment Award 2013  gewonnen. Dit werd 13 december 2013 bekend gemaakt tijdens 123Mobile, hét event over Mobile & Recruitment. De award in de categorie ‘Corporate’ is gewonnen door Enexis.

Het toekennen van de award aan Personato werd als volgt toegelicht:

“Mede omdat Personato veelvuldig actief is op social media, waardoor er veel mobiel bezoek komt, is er een vernieuwde website gelanceerd. Met de ontwikkeling van apps voor iOS en Android, per elk van hun specialisme, loopt Personato voorop in (mobiele) recruitment.

De lekker snelle mobiele site heeft een mooie visuele weergave met heldere navigatie. De sollicitatie-button is altijd zichtbaar en erg leuk gedaan met de fly-over content, en solliciteren met een LinkedIn-profiel is mogelijk. Ook kun je eenvoudig een vacature-alert aanmaken.

Met name door de combinatie van site en app zijn ze een goed voorbeeld voor anderen; innovatief en vooruitstrevend in recruitment, waarbij de kandidaat centraal staat.”

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten