Sponsoring

Onze paradepaardjes

Marketing en in het bijzonder (sport-)sponsoring is voor Personato erg belangrijk. Het begon allemaal bij VVV-Venlo, waar we in 2002 startte als sponsor en al snel een plek als mouwsponsor in konden nemen. In de jaren erna werd hier N.E.C. Nijmegen (mouwsponsor) aan toegevoegd. Sinds 2014 zijn we tevens trotste mouwsponsor van FC Eindhoven. 

De sportsponsoring beperkt zich echter niet enkel tot voetbalclubs. Personato ondersteunt ook verschillende tennis- en golfclubs. Zo zijn we bijvoorbeeld hoofdsponsor van Golf- en Countryclub Geijsteren. 

Maarten Brzoskowski

Maarten Brzoskowski

Personato is sinds begin 2015 sponsor van de zwemmer uit Best. In december 2015 plaatste Maarten, die zich ook richt op een studie Fysiotherapie op de Fontys, zich tijdens de Swim Cup in Amsterdam voor de Olympische Spelen. Personato heeft Maarten tijdens zijn Road to Rio intensief en van dichtbij gevolgd. Individueel komt Maarten in actie op de 400m vrij in Rio. Daarnaast maakt hij deel uit van het Nederlands estafetteteam (200m vrij) dat onder andere goud won tijdens de EK 2016 in Londen. 

Meer weten over Maarten Brzoskowski? Lees zijn Blogs of volg hem op Twitter!

PSV Eindhoven

Psv

Personato was van 2009 tot 2016 LED-boardingsponsor van de grootste club van Zuidoost-Nederland. Dat Personato zich graag identificeert met de ambitieuze doelstellingen van de club uit Eindhoven moge duidelijk zijn. Reeds sponsor zijnde van de gezelligste clubs uit Venlo en Nijmegen, mocht ook de Brabantse gezelligheid niet ontbreken. Dankzij het lidmaatschap van de PSV Young Business Club kan Personato in contact komen met ondernemers in het Brabantse én genieten van schitterende wedstrijden. Daarom is Personato erg blij met het sponsorschap van PSV!

Bekijk de website van PSV

NEC Nijmegen

NEC Nijmegen

Sinds 2006 is Personato Werving en Selectie ster- en LED-boardingsponsor van N.E.C. Nijmegen. Vanaf seizoen 2011-2012 prijkt Personato op de mouwen van de thuis- en uitshirts. Met de naamsvermelding op de mouwen hebben we met N.E.C. nog meer mogelijkheden in huis om een grotere naamsbekendheid te creëren.

Bekijk de website van N.E.C. Nijmegen

VVV Venlo

vvv venlo

Vol trots is Personato één van de vier hoofdsponsoren van VVV-Venlo. Met veel trots staat Personato op het shirt van VVV-Venlo. Ook is het terug te vinden op de LED-boarding en draagt de persruimte onze naam: de Personato Persruimte. Personato is al sinds 2002 reguliere sponsor.

Zowel medewerkers als de directie van Personato Werving en Selectie zijn erg trots op het feit dat er een uiting van hun bedrijf op de mouw van alle spelers te zien is. Op deze manier draagt Personato bij aan de ambitieuze doelstellingen van de club.

Personato  wenst dan ook alle spelers en fans van VVV-Venlo een geweldig voetbalseizoen toe!

Bekijk de website van VVV-Venlo 

FC Eindhoven

Vanaf seizoen 2014 / 2015 is Personato mouwsponsorsponsor van de trots van Eindhoven: FC Eindhoven. Wij vinden FC Eindhoven een club met vele talenten, zowel op sportief als zakelijk vlak. Dit maakt het een partij die we graag willen steunen in hun herkenbare ambities. Personato is tevens zichtbaar via de LED-boarding en andere communicatie-uitingen. 

Bekijk de website van FC Eindhoven

Hoofdsponsor Golf- en Countryclub Geijsteren

Eiffeltowers Den Bosch

Personato is er trots op dat het hoofdsponsor is bij een van de mooiste banen van het zuiden. Op verschillende plaatsen op de banen zijn uitingen van Personato terug te vinden.

Golf- en Countryclub Geijsteren is gastheer van de jaarlijkse Personato Golfdag.

Bekijk de website van Golf- en Countryclub Geijsteren

Borussia Mönchengladbach

Voetbalclub Borussia Mönchengladbach is opgericht in 1899. De club werd 5 maal landskampioen en is de trots van Gladbach. Daarnaast ligt de club in een regio die bekend is van de IJzeren Rijn, een goederenspoorlijn die Antwerpen via de Kempen en Nederland met deze regio verbindt. Ter verbreding van de sponsoractiviteiten op sportief vlak, maar ook op zakelijk vlak in het kader van de Euregionalisering die kansen biedt op de arbeidsmarkt, heeft Personato vanaf het seizoen 2014/2015 besloten om businessclub lid te worden bij “Die Fohlenelf”.

Bekijk de website van Borussia Mönchengladbach

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten