Wij zijn Personato

Personato helpt bedrijven in Zuidoost-Nederland met hun recruitmentvraagstukken. ‘Samen groeien’ staat hierin centraal, of dat nu is in uitbreiding van:

  • het personeelsbestand
  • verbetering van het werkgeversimago
  • of het optimaliseren van het gehele recruitmentproces.

Wat ons drijft: een tevreden klant en een tevreden kandidaat.

Bekijk onze diensten

Recruitment is ons vak

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitmentvak. Onze vakidioten snappen waar hun klanten van wakker liggen en weten met de juiste oplossing te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Met ruim 15 jaar ervaring in recruitment en een naamsbekendheid waar je u tegen zegt, kan niemand in de regio om ons heen. En dat sluit haarfijn aan bij wat we willen zijn: de beste in ons vak.

Maak kennis met onze vakidioten

Klant en kandidaat referenties

Het liefst vinden we voor iedere kandidaat een nieuwe baan. Soms vinden we de match niet, daar zijn we eerlijk over. Maar ook dan gaan we voor de best mogelijke ervaring tijdens het sollicitatieproces. Dat onze kandidaten dat ook zo ervaren, blijkt uit een gemiddelde beoordeling van een 9.0! Benieuwd naar onze kandidaat referenties?

De 'customer journey': vandaag de dag een hot item voor veel organisaties. Ook bij Personato kijken we continu hoe we de klantervaring zo positief mogelijk kunnen laten zijn. We zijn dan ook best trots en blij dat onze klanten en partners ons gemiddeld gezien beoordelen met een 8,9. Benieuwd naar onze klant referenties?

Sportsponsoring

Marketing en in het bijzonder (sport-)sponsoring is voor Personato erg belangrijk. Het begon allemaal bij VVV-Venlo, waar we in 2002 startte als sponsor en al snel een plek als mouwsponsor in konden nemen. In de jaren erna werd hier N.E.C. Nijmegen (mouwsponsor) aan toegevoegd. Sinds 2014 zijn we tevens trotste mouwsponsor van FC Eindhoven.

Meer weten over onze sportsponsoring?