Referenties

Bij Personato doet een ervaren team van Recruitment Consultants dagelijks hun best om opdrachtgevers en professionals zo goed mogelijk te helpen. En natuurlijk laten we hen het liefste zélf vertellen wat ze van onze dienstverlening vinden. Bekijk de referenties en ontdek hoe anderen Personato ervaren! Ben je benieuwd wat we voor jóu kunnen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat professionals zeggen

Het liefst vinden we voor iedere professional een nieuwe baan. Soms vinden we de match niet, daar zijn we eerlijk over. Maar ook dan gaan we voor de best mogelijke ervaring tijdens het sollicitatieproces. Dat professionals dat ook zo ervaren, blijkt uit een gemiddelde beoordeling van een 9.0! 

Bekijk de referenties van professionals

Wat klanten zeggen

De 'klantreis': vandaag de dag een hot item voor veel organisaties. Ook bij Personato kijken we continu hoe we de klantervaring zo positief mogelijk kunnen laten zijn. We zijn dan ook trots en blij dat onze klanten en partners ons gemiddeld beoordelen met een 8,9. Benieuwd wat zij over Personato zeggen?

Bekijk de klantreferenties

Succesverhalen

Naast de klantreferenties hebben we een aantal succesverhalen verzameld van klanten die vertellen hoe Personato hen geholpen heeft in hun recruitmentvraagstuk. Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers.

Bekijk de succesverhalen