Klanten aan het woord

De klant ├ęcht helpen. Welk bedrijf wil dat nou niet? Bij Personato gaan we net dat stapje verder om onze klanten te helpen groeien. Hoe dat gewaardeerd wordt door onze klanten en onze partners? Dat lees je in de referenties hieronder.
 
Ook gebruik maken van onze diensten?

Loadlok

"De persoonlijke benadering richting is mij sterk bijgebleven uit de samenwerking met Personato. Consultants gaan echt gesprekken aan om niet alleen te kijken naar het competentieprofiel maar om ook echt om te bepalen wat de juiste persoonlijkheid is voor ons." - Marco van Diessen 

Lees het volledige verhaal

"Tijdens de samenwerking met Personato kun je vorm geven aan de procedure en word je op een transparante wijze meegenomen in het selectieproces naar de juiste kandidaat."

- Martijn Van Daal, Bufab Benelux

Buro Philip van den Hurk

"Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers kost ons heel veel inspanning. Daarom werken wij al lang samen met Personato. Ze hebben een goed beeld van wie wij zoeken en wie wij zijn. De kandidaten die voorgesteld worden passen echt bij ons." - Joan Beek

Het hele verhaal lezen?

"Personato is naast betrokken, gedreven, initiatiefrijk erg gericht op mens & ontwikkeling."

- Hans Hendrikx, ITSN

Lotte Opbroek - Jabro Tools

"Personato spreekt net een andere doelgroep aan dan andere recruitmentbureaus, waardoor wij verrassende kandidaten aan tafel krijgen. Dit zijn echt unieke personen!"

Benieuwd naar meer verhalen?

"Een recruitmentpartner heeft kennis van de organisatie, de arbeidsmarkt en heeft integriteit. De Consultant moet precies aanvoelen welke kandidaat bij ons past. Personato weet dit goed in te vullen. Kortom, ze ontzorgen ons op het gebied van recruiten!"

- Karin Gubbels, Jekyll and Hyde

Venttri

"De grootste succesfactor bij Personato is het snel reageren, kort op de bal spelen en de prettige communicatielijnen. Daarnaast ontvangen we snel kandidaaten die op de juiste manier geselecteerd zijn." - Bas van Lierop

Benieuwd naar het hele verhaal?

"Consultants van Personato schakelen snel en anticiperen goed op wat een organisatie wilt uitstralen. Dit komt van goed pas in deze flexibele markt en uit zich in een sterk resultaat."

- Niels Maas, MGG Netherlands

Weir Minerals

"Weir Minerals doet zaken met een persoon de Consultants van Personato maken hierin het verschil. Wanneer je laat zien dat je meedenkt met de organisatie en proactief bezig bent, dan ben je een meerwaarde voor ons. Personato weet dit op de juiste manier in te vullen."- Jeroen Benneheij.

Benieuwd naar meer verhalen?

"Personato steekt je aan met haar enthousiasme en zin om te werken. Het hechte team doet er alles aan de beste kandidaat voor je zoeken."

- Carol Bemelmans, BRB International

Succesverhalen

Naast de klantreferenties hierboven hebben we een aantal succesverhalen verzameld van klanten die vertellen hoe Personato hen geholpen heeft in hun recruitmentvraagstuk. Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers.

Bekijk de succesverhalen