Klanten aan het woord

De klant écht helpen. Welk bedrijf wil dat nou niet? Bij Personato gaan we net dat stapje verder om onze klanten te helpen groeien. Hoe dat gewaardeerd wordt door onze klanten en onze partners? Dat lees je in de referenties hieronder.
 
Ook gebruik maken van onze diensten?

Loadlok

"De persoonlijke benadering van Personato is mij sterk bijgebleven. Consultants gingen verschillende gesprekken met ons aan. Niet alleen om te kijken welk competentieprofiel het beste past, maar om ook om te bepalen wat de juiste persoonlijkheid is binnen onze organisatie." - Marco van Diessen 

Lees het volledige verhaal

"Personato is de recruitmentpartner met kennis van de organisatie, de arbeidsmarkt en heeft integriteit. De Consultant voelt precies aan welke kandidaat bij ons past. Personato weet dit goed in te vullen. Kortom, ze ontzorgen ons op het gebied van recruiten!"

- Karin Gubbels, The Jekyll and Hyde Company

Buro Philip van den Hurk

"Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers kost ons heel veel inspanning. Daarom werken wij al lang samen met Personato. Ze hebben een goed beeld van wie wij zoeken en wie wij zijn. De kandidaten die voorgesteld worden passen echt bij ons." - Joan Beek

Het hele verhaal lezen?

"Personato spreekt net een andere doelgroep aan dan andere recruitmentbureaus, waardoor wij verrassende kandidaten aan tafel krijgen. Dit zijn echt unieke personen!"

- Lotte Opbroek, Jabro Tools

ITSN

"Personato is naast betrokken, gedreven én initiatiefrijk, erg gericht op mens en ontwikkeling." - Hans Hendrikx

Benieuwd naar meer klantverhalen?

"Tijdens de samenwerking met Personato kun je zelf de procedure vormgeven en word je op een transparante wijze meegenomen in het selectieproces naar de juiste kandidaat."

- Martijn Van Daal, Bufab Benelux

Venttri

"De grootste succesfactor bij Personato is het snel reageren, kort op de bal spelen en de prettige communicatielijnen. Daarnaast ontvangen we snel kandidaten die op de juiste manier geselecteerd zijn." - Bas van Lierop

Benieuwd naar het hele verhaal?

"Consultants van Personato schakelen snel en anticiperen goed op wat een organisatie wilt uitstralen. Dit komt goed van pas in deze flexibele markt en uit zich in een sterk resultaat."

- Niels Maas, MGG Netherlands

Weir Minerals

"Binnen de samenwerking met Personato maken de Consultants het verschil. Wanneer je laat zien dat je meedenkt met de organisatie en proactief bezig bent, ben je een meerwaarde voor ons. Personato weet dit op de juiste manier in te vullen."- Jeroen Benneheij.

Benieuwd naar meer klantverhalen?

"Personato steekt je aan met haar enthousiasme en zin om te werken. Het hechte team doet er alles aan de beste kandidaat voor je zoeken."

- Carol Bemelmans, BRB International

Meer klantverhalen lezen?

Klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 8.9! Daar zijn we heel erg blij mee. De consultants van Personato zetten zich dagelijks in om onze klanten te ondersteunen en te adviseren.

Maar ook wij laten ons graag inspireren door onze eigen klanten. We horen het graag wanneer het goed gaat, maar willen het ook weten als er ruimte is voor verbetering. Wil je meer klantverhalen en ervaringen van onze lezen? 

Lees de klantverhalen