Onze spectaculaire prijzenkast

De afgelopen jaren hebben we aantal mooie prijzen en awards in ontvangst mogen nemen. Daar zijn we erg trots op. Deze hangen niet alleen aan onze schitterende ‘wall of fame’ op ons kantoor, maar ook hier showen wij graag deze mooie beloningen. Natuurlijk blijven we scherp. We gaan zéker niet naast onze schoenen lopen. We werken iedere dag vol energie en enthousiasme om het best haalbare naar boven te halen. Tevreden klanten en kandidaten, daar doen het uiteindelijk voor!

Mooie prijzen voor Personato tijdens de Staffing Awards 2018

Op 15 maart 2019 viel Personato flink in de prijzen tijdens de Staffing Awards. Deze award is de meest prestigieuze en onafhankelijke award voor intermediairs gebaseerd op klant- en kandidaat tevredenheid.

1e prijs: Bureaus met een omzet <25 miljoen
2e prijs: Maud Willems, Recruiter van het jaar
3e prijs: Publieksprijs

Michelle Thijssen: Most influential Recruiter 2018

Van harte gefeliciteerd Michelle Thijssen! Michelle was de afgelopen ‘Meest Invloedrijke Recruiter’-verkiezing de overall winnaar en won de titel ‘Most Influential Recruiter’ van 2018. Ze neemt daarmee het stokje over van Caspar Kipp, die vorig jaar de winnaar was.

Ze ontving naast een mooie prijs ook prachtige feedback: "Michelle snapt het vak van recruitment: proactief, verbindend en weet goed om te gaan met belangen van alle partijen. Ze is flexibel, duidelijk en bereikbaar. Precies wat je nodig hebt in een zoektocht naar een baan.”

Sven Zegers: Talent van het jaar 2018

Tijdens het jubileumjaar van de ‘Meest Invloedrijke Recruiter’-verkiezing werd Recruitment Consultant Sven Zegers uitgeroepen tot Talent van het jaar 2018. Een super prestatie!

Sven kreeg de volgende lovende feedback: "Getalenteerde jongeman met een enorm potentieel en een creatieve manier van communiceren. Sven weet waar hij het over heeft en stelt de klant altijd voorop. Deze man, geweldige vakidioot. Vol passie, spontaniteit & enthousiasme.”

Caspar Kipp: Most Influential Recruiter 2017

Na een ongekend spannende strijd werd Managing Consultant Caspar Kipp in 2017 uitgeroepen tot ‘Meest Invloedrijke Recruiter’. Door de sterke achterban van Personato won hij naast de juryprijs ook de publieksprijs. Wij zijn ontzettend trots!

Dit werd er verteld over zijn sterke prestaties: “Caspar is als geen ander in staat om de vertaling te maken tussen de behoefte vanuit de klant en de wensen van de sollicitant.”

Joris van den Beuken: Most Influential Recruiter 2016

Met een prachtig aantal van 506 geldige stemmen werd Manager Operator Joris van den Beuken uitgeroepen tot ‘Most Influential Recruiter 2016’. Vanaf het begin van de verkiezing nam hij de lead en die werd niet meer afgestaan. Je ziet hier zijn zeer overtuigende pitchvideo. Van harte gefeliciteerd Joris!

Personato wint Loek Nelissen Prijs tijdens de Venrayse Ondernemers Prijzen in 2015

Jaarlijks rijkt de Venrayse Ondernemers Prijzen de Loek Nelissen Prijs uit aan de ondernemer van het jaar. Op 8 januari 2015 werd deze prijs door een vakkundige jury uitgereikt aan Personato! Het thema voor dit jaar was ‘onderscheidend vermogen’.

Het commentaar van de jury was als volgt: “Personato heeft de afgelopen jaren diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. In onze ogen is dit een extra bewijs van de kwaliteit van het ondernemerschap van de organisatie.”