De frustratie

van iedere HR-Professional!

Als HR Manager ben je opgeleid in de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Je weet als geen ander hoe je mensen kunt laten groeien, wat er nodig is voor persoonlijke ontwikkeling en wat de kracht is van gezonde en gemotiveerde medewerkers. Wat mooi dat je iedere dag kunt doen waar je goed in bent… toch?!


Psst.. nu al overtuigd dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van nieuwe medewerkers? Lees hier wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en hoe we jou direct kunnen ontzorgen!

“Het gevolg: je belandt in een spagaat!”

HR-takenpakket!

Tjaaa, helaas komen er naast je HR-takenpakket vaak nog een hoop andere activiteiten op je bordje. Het is dan ook niet ondenkbaar dat het je soms teveel wordt. Het gevolg is wel dat jouw organisatie in een cirkel belandt: de markt vraagt om groei en de directie en het MT willen mee kunnen in de groei van hun klanten. Maar zonder de juiste medewerkers is dit niet te realiseren.

Bovendien neemt de druk op bestaande medewerkers toe, waardoor ziekte, verzuim en uitstroom toenemen. En wat te denken van andere bedrijven die op de loer liggen voor jouw goede medewerkers?

De directie en de hiring managers willen echter dat jij je bezighoudt met de instroom van nieuwe mensen, waardoor je geen aandacht kunt besteden aan deze medewerkers die het juist zo hard nodig hebben.

Ughhh, ik ben toch ** geen Recruiter?!

Werkdruk

Jouw werkdruk, in de rol als HR-Manager, neemt steeds verder toe. Wat nu als je al jouw verantwoordelijkheden de aandacht kon geven die je zou willen? Wat als je meer lucht zou hebben en je de zorgen over je werk niet mee naar huis zou nemen?

Wat als jouw collega’s en leidinggevenden ál jouw verantwoordelijkheden als HR Manager serieuzer zouden nemen, en ze jou niet continu hoofdzakelijk als ‘recruiter’ zouden zien?

Neem je dagelijkse werkzaamheden eens onder de loep en creeër weer lucht voor de zaken waar je wél energie van krijgt.


Wil je nog meer informatie over het vinden van nieuwe medewerkers? Lees dan verder!