De werkdruk

van iedere HR-Manager!

De werkdruk van een HR-Manager neemt steeds verder toe. Wat nu als je al jouw verantwoordelijkheden de aandacht kon geven die je zou willen? Wat als je meer lucht zou hebben en je de zorgen over je werk niet mee naar huis zou nemen?

Wat als jouw collega’s en leidinggevenden ál jouw verantwoordelijkheden als HR Manager serieuzer zouden nemen, en ze jou niet continu hoofdzakelijk als ‘recruiter’ zouden zien?


Psst.. nu al overtuigd dat je die ene professional vandáág nog nodig hebt? Lees hier wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en hoe we jou direct kunnen ontzorgen!

"In jouw rol als HR-Professional ben je een belangrijke spil in de organisatie!"

Werk én tijdsdruk!

Je bevindt je in een continu spanningsveld tussen je wil om te kunnen focussen op de lange termijn en de noodzaak om brandjes te blussen op de korte termijn.

Je tijd gaat vooral op aan het zoeken naar nieuwe medewerkers, maar door de werk- en tijdsdruk die je voelt, lukt het je niet hier invulling aan te geven zoals je eigenlijk zou willen.


Krijg weer positieve energie!
Het sneller en makkelijker vinden van nieuwe medewerkers moet ervoor zorgen dat jij meer lucht krijgt voor je andere verantwoordelijkheden en de HR-strategie voor de lange termijn. Kortom: voor de dingen waar jij als HR Manager wél energie van krijgt.

Goed nieuws

Je staat er niet alleen voor!

In de huidige markt, waar schaarste aan kandidaten de overhand heeft, hebben meer HR Managers zoals jij met deze toenemende druk te maken. We begrijpen dan ook als geen ander dat je de recruitment-taken er niet zomaar even bij doet. Want recruitment is een vak apart.

Kortom: neem je dagelijkse werkzaamheden eens onder de loep en creëer weer lucht voor de zaken waar je wél energie van krijgt!


Wil je nog meer informatie ontvangen over recruitment, lees dan verder!