Arbeidsmarktcommunicatie

Spreek de taal van je doelgroep!

Het is voor veel organisaties een raadsel waarom vacatures wekenlang open blijven staan en er maar geen juiste kandidaten reageren. Vaak ligt de oorzaak in de voorbereiding: met een goed arbeidsmarktcommunicatieplan creëer je een dijk van een vacaturetekst en zet je deze op de juiste manier, via de juiste kanalen weg. Voordat we aan het schrijven van een vacaturetekst toekomen, beginnen we echter bij de kern: wie ben je als organisatie? Gecombineerd met gerichte doelgroepmarketing en doordachte jobmarketing, helpen we je de slagingskans voor het vinden van de juiste match aanzienlijk te vergroten.
Employer branding
Als werkgever wil je mensen aannemen die geloven in datgene waar jij in gelooft. Maar wie ben je eigenlijk als organisatie, waar geloof je in en hoe word je ervaren door potentiele medewerkers? Deze vragen staan centraal als het gaat om employer branding. Wij helpen je ontdekken wat het employer brand van jouw organisatie is en hoe je deze het beste kunt uitdragen. Onze aanpak: beginnen bij het begin.
icon Een Marketing Team dat jou volledig ontzorgt icon Alle uitingen in lijn met jouw huisstijl icon Gratis recruitmentvideo bij Recruitment Partnership of RPO icon Verspreiding via meerdere kanalen, met het grootst mogelijke bereik. icon Snel schakelen en persoonlijk contact

Doelgroepmarketing

Wie vacatures te vervullen heeft, doet er goed aan de doelgroep helder voor ogen te hebben. Weet jij wie jouw ideale kandidaat precies is, wat hem of haar bezighoudt en wat hij of zij aantrekkelijk werkgeverschap vindt? Dan kun je jouw vacatures en recruitmentmarketing hier op afstemmen en is de kans groter dat je snel de juiste nieuwe medewerker(s) vindt. Wij helpen je jouw doelgroepen in kaart te brengen en hier de juiste middelen en kanalen voor in te zetten.

Jobmarketing & Videorecruitment

Jobmarketing

Door de schaarste op de arbeidsmarkt is de strijd om talent al tijden gaande, dat talent komt immers niet meer aanwaaien. En dus is het belangrijk een goed en doelgericht jobmarketing-plan op te stellen voor je openstaande vacatures. Personato onderzoekt welke jobsites en andere kanalen voor jouw vacatures geschikt zijn en verzorgt de verspreiding van je vacatures van A tot Z.

Videorecruitment

Je hebt een vacature en die wil je zo snel mogelijk invullen. Een recruitmentvideo vergroot de kans op het vinden van de juiste kandidaat aanzienlijk! Een recruitmentvideo maakt in korte tijd duidelijk: wie je bent als werkgever, hoe de sfeer binnen jouw organisatie is en wat voor profiel je zoekt. Benieuwd wat videorecruitment voor jou kan betekenen?

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers 

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug