Wij bieden Interim Recruitment

Personato interim recruitment consultants bieden uitkomst

Je wilt je vacatures zoveel mogelijk in eigen regie invullen. Maar je merkt dat het moeilijk is je recruitmentteam in te richten of je worstelt met het kennisniveau van jouw medewerkers op dit gebied. Ook kan het lastig zijn om de wervingsvraag te voorspellen: hoe weet je welke capaciteit je structureel nodig gaat hebben? De interim recruitment consultants van Personato bieden uitkomst. 
De toegevoegde waarde van een interim recruiter
Een interim recruitment consultant coördineert je interne recruitmentproces. Eén van onze ervaren recruitment consultants werkt parttime of fulltime op locatie om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen en professioneel advies te geven waar nodig. Dit kan het snelle schakelen zijn met andere bureaus en interne hiring managers, het zelfstandig op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor je vacatures of het geven van uitgebreid en deskundig advies op het gebied van recruitmentoptimalisatie en recruitmentmarketing. De invulling van zijn of haar taken stemmen we op voorhand duidelijk met je af, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
Onze garanties
icon Vanaf € 85 per uur. icon Ervaren recruitment consultant op locatie. periode Periode afgestemd op de omvang en complexiteit van de vraag. intakeicon_ Uitgebreide intake en analyse van je recruitmentproces. behoefte Dienstverlening op basis van jouw behoefte. icon Extra ondersteuning op afstand door onze recruitment consultants.

Kennisoverdracht naar jouw eigen medewerkers

Onze interim recruitment consultants voorzien je niet alleen in jouw behoefte aan tijdelijke recruitmentcapaciteit. Ze brengen hun kennis ook over aan jouw eigen recruitmentteam. Zo kun je na de afgesproken periode met een gerust hart afscheid nemen van je tijdelijke professional. Heb je juist hulp nodig bij het samenstellen van je recruitmentteam? Ook daarbij kunnen de interim professionals van Personato helpen. Zo stellen we een recruitmentstrategie met je op en werven we op basis hiervan de juiste medewerkers om hieraan invulling te geven. Zo bouwen we samen aan de toekomst van jouw organisatie

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers 

Wij staan voor je klaar

Bel mij terug