Wij bieden Recruitment Partnership

Een recruitmentpartner waar je altijd op kunt vertrouwen

Ervaar je ongemak door de samenwerking met meerdere verschillende bureaus? En zou je je recruitmentvraagstukken liever bij één partner neerleggen met één vast aanspreekpunt? Dan biedt een recruitment partnership uitkomst. Hierin gaan we een intensieve samenwerking met je aan. Zo leren we alle ins en outs van jouw organisatie, medewerkers en functies kennen, optimaliseren wij je recruitmentproces en kunnen we jouw vacatures sneller vervullen. Jouw wensen over bijvoorbeeld doorlooptijden en communicatie vormen het uitgangspunt van onze samenwerking.
Flexibel en snel inspelen op de toenemende vraag naar nieuwe medewerkers
Met de juiste voorbereiding en forecast weet je welke mensen je nodig gaat hebben en hoe deze snel kunt vinden en binden aan jouw organisatie. In een recruitment partnership ondersteunt Personato je hierbij. We doen een uitgebreide analyse op je recruitmentproces, stellen samen met jou meetbare doelstellingen en verbeterpunten op en brengen je doelgroepen uitgebreid in kaart. Zo weet je wat jouw organisatie in de toekomst te wachten staat op het gebied van personeelsuitbreiding of -vervanging en kun je daar optimaal op inspelen.
Onze garanties
icon Doelstellingen voor doorlooptijd, kwaliteit en kosten o.b.v. jouw wensen. icon Je krijgt één vast aanspreekpunt, ook buiten kantooruren. icon No cure, no pay: je betaalt alleen bij een juiste match. icon Verspreiding van vacatures incl. logo, bedrijfsnaam en via marketingkanalen. icon Actieve zoektocht naar kandidaten in onze database.

Slim handelen op basis van onderzoek

We hebben je recruitmentproces onder de loep genomen en de doelgroepen bepaald en onderzocht: tijd voor het schrijven van een doeltreffend recruitmentplan. Niet alleen voor je actuele vacatures, maar ook voor die waarvan we op basis van de forecast weten dat ze zullen gaan komen.

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers 

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug