Wij doen RPO Recruitment

Een efficiënt en trefzeker recruitmentproces

Je kampt met een structureel probleem op het gebied van recruitment. Vacatures krijg je moeilijk vervuld of er is intern te weinig tijd en aandacht voor het vak van recruitment. Of misschien heb je heel andere motieven om je recruitment uit te besteden. In alle gevallen helpt Personato je graag op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO). Oftewel: wij nemen jou de complete zorg uit handen en zorgen voor een efficiënt en trefzeker recruitmentproces.
Waarom uw recruitment uitbesteden?
Recruitment is een vak. Het vergt deskundigheid, tijd en aandacht. Toch zien we dat recruitment vaak een neventaak van HR is. Hiermee is het vaak een ondergeschoven kindje en halen organisaties er niet het resultaat uit dat ze graag willen. Outsourcen ofwel uitbesteden van het recruitmentproces biedt uitkomst. Door de recruitmenttaken uit te besteden, krijgt dit onderwerp de tijd en aandacht die het verdient. En belangrijker: het levert je tegen lagere kosten aantoonbaar beter resultaat op, daar waar jouw behoefte ligt.
Onze garanties
behoefte Een aanpak en doelstellingen op maat icon Tarief afhankelijk van de omvang en complexiteit van je vacatures. icon Je krijgt één vast aanspreekpunt, desgewenst bij jou op locatie. intakeicon_ Uitgebreide intake en analyse van je recruitmentproces. icon Advies en dienstverlening op vacatureniveau en procesniveau icon Verspreiding van vacatures via geselecteerde kanalen. Inclusief recruitmentvideo!

Mogelijkheden van RPO Recruitment

Het uitgangspunt van een RPO-traject is vaak het vinden en binden van nieuwe medewerkers. Een RPO-traject bij Personato gaat verder dan dat. We beginnen met jouw employer branding: wie ben je als werkgever en hoe brengen we dat naar buiten? Vervolgens brengen we jouw doelgroepen in kaart en stellen we een plan op voor doelgroepmarketing.

We gaan actief aan de slag met jobmarketing waarbij we wervende vacatureteksten schrijven en marketingkanalen inzetten die voor jóu werken. In de vervolgstappen kijken we hoe kandidaten de contactmomenten in het werving- en selectieproces ervaren en bouwen we een talentpool met je op om toekomstig talent aan jouw werkgeversmerk te binden.

Jouw wens is ons uitgangspunt

Een team van vakidioten ontzorgt je gehele recruitmentproces

Zoals je ziet, biedt een RPO Recruitment-traject uitgebreide mogelijkheden. Door bij je identiteit als werkgever te beginnen, creëren we een goede basis voor de (her)inrichting van je recruitmentproces. Je krijgt altijd een ervaren recruitment consultant toegewezen die desgewenst op locatie werkt. Bovendien maak je gratis gebruik van ons Video Productie Team dat een treffende en aansprekende recruitmentvideo voor jouw bedrijf produceert. 

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers 

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug