Belastingadviseur vacatures

Wil jij aan de slag als belastingadviseur? Bij Personato hebben we verschillende vacatures als belastingadviseur. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Wij bieden vacatures aan voor zowel junior en medior als senior functies.

Wij gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen en te kijken wat jou drijft en wat jou motiveert. Zo kunnen samen met jou kijken of wij geschikte vacatures hebben die met jou matchen.

Werkzaamheden als Belastingadviseur

Als belastingadviseur ben je een dé fiscale adviseur die altijd het juiste advies klaar heeft. Je zult in je functie als belastingadviseur uiteraard te maken krijgen met belastingen en de daaraan gerelateerde wetgeving. Het is van belang dat jouw kennis altijd up-to-date is. Daarom is het belangrijk dat jij er plezier uit haalt om je continue te verdiepen in de veranderende belastingwetgeving en dat jij je kennis altijd aan wil scherpen. Een goede belastingadviseur is proactief richting zijn of haar klanten en streeft er altijd naar om het beste belastingadvies te geven.

Werkzaamheden die je regelmatig zult uitvoeren zijn: het opstellen van belastingaangiften, het reviewen van belastingaangiften, het verzorgen van belastingadviezen, het voorbereiden van complexe vraagstukken en het opstellen van een financiële planning. Dit alles doe jij vol passie voor het diverse klantenpakket wat jij beheert.

Solliciteer direct op een van onze Belastingadviseur vacatures

Bekijk nu de vacatures die we hebben openstaan voor de functie belastingadviseur. Solliciteren kan eenvoudig via onze website. Wij zullen dan contact met je opnemen om te kijken of we de juiste match hebben.


Heb je nog vragen of hulp nodig bij het vinden van een baan? Onze Recruitment Consultants helpen je graag! Plan nu een vrijblijvend gesprek in zodat we samen op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan!