Salarisadministrateur vacatures

Zoek je een baan als salarisadministrateur? Wij helpen jou graag met het zoeken naar de perfecte baan! Samen met jou gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vind in je werk en wat jouw drijfveren zijn. Wij zijn goed op de hoogte van de wensen en eisen van de werkgevers. Daarom kunnen wij samen met jou kijken welke matches we kunnen maken.

Werken als Salarisadministrateur

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse verwerking van salarisstroken. Daarnaast zorg je voor relevante aangiften, afdrachten voor loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op het gebied van de salarisadministratie voor alle diverse klanten waar je voor werkt. Goede commerciële vaardigheden zijn erg belangrijk bij deze functie.

Natuurlijk is het van belang dat je passie hebt voor het werken met diverse Cao’s. Bijna iedere klant heeft weer aan andere cao en jij neemt je klanten mee in de beste advisering hiervan op het gebied van de salarisadministratie. De kennis over de verschillende cao’s is onmisbaar voor het uitoefenen van jouw werkzaamheden. Of je nu een mbo- of hbo-opleiding in de richting van salarisadministratie hebt gedaan, Personato heeft vacatures voor verschillende opleidingsniveaus. Dus heb jij je PDL of VPS al op zak of ben je voornemens deze te behalen? Onze Recruitment Consultants komen graag met je in contact om jou te adviseren voor een passende uitdaging.

Solliciteer direct op jouw droombaan als Salarisadministrateur

Bekijk nu onze vacatures voor salarisadministratie en wie weet heb jij binnenkort wel een nieuwe uitdaging als salarisadministrateur.
Heb je nog vragen of hulp nodig bij het vinden van een baan? Onze Recruitment Consultants helpen je graag! Plan nu een vrijblijvend gesprek in zodat we samen op zoek kunnen gaan naar jouw droombaan!