Agri en Food

Zoek je als professional een nieuwe uitdaging op het gebied van agri en food óf ben je net afgestudeerd (bijv. Has Hogeschool of Wageningen Universiteit) en op zoek naar je eerste baan? Bij Personato ben je aan het juiste adres! Op onze website vind je een uitgebreid aanbod met vacatures in de agri en food sector. Neem een kijkje tussen onze actuele vacatures. Onze werkwijze is doeltreffend en transparant. Zo weten we precies wat de ‘perfect match’ is en welke kandidaat het beste past bij de organisatiecultuur, -doelstellingen en het functieprofiel.

Een divers aanbod agri en food vacatures

Personato specialiseert zich, naast andere vakgebieden, dus ook in de agrarische- en food sector. Met Recruitment Consultants die daadwerkelijk over een achtergrond in de agri en food wereld beschikken, weten wij op professionele wijze de juiste match te maken tussen bedrijf en sollicitant.

Als specialisme agri en food binnen Personato hebben wij samenwerkingen met een zeer divers aanbod van opdrachtgevers in de agribusiness. Zij bevinden zich in de marktgebieden Horticulture, Seeds Animal Nutrition, Animal Health, Veterinary, Agrochemicals / Supplements, Farming Technology, Agricultural Engineering en Genetics.

Daarnaast hebben wij een divers aanbod aan opdrachtgevers uit de food industrie. Dit maakt ons ook recruitment partner in Food Production, Retail / FMCG, Trading, Biotechnology, Chemicals, Pharmaceuticals, Electronics & Industrial Automation, Mechanical & Industrial Engineering en Packaging.

Vacatures agri en food vind je bij Personato

Op deze pagina vind je diverse vacatures voor onder andere Sales, Advies, Management, Marketing, Bedrijfsleiding, Kwaliteitsmanagement en Onderzoek. Zit jouw droombaan hiertussen? Reageer dan direct online en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een inspirerende en nieuwe werkgever!

Sleep jouw droombaan in agri en food sector binnen!

Staat je droombaan in de agri en food sector er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze Recruitment Consultants. Mochten zij dan aanknopingspunten zien, helpen zij je graag met je zoektocht. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek zorgen zij ervoor dat jouw wensen en eisen in kaart worden gebracht. Vervolgens gaan wij aan de slag om deze te matchen aan één van de vele functies!