Knap staaltje Engineering!

Crossmotoren, Aerospace, sportauto’s en gevechtsvliegtuigen, bij MIFA doen ze het allemaal!

Maak kennis met MIFA, dé specialist in aluminium extrusie profielen!

Nou hoor ik je denken, waar zie ik die producten van MIFA dan terug? MIFA is onder meer actief binnen de vliegtuig- en luchtvaart, automotive, robotica, lighting- en audio en nog veel meer. Dit maakt dan ook dat de kans groot is dat je hun producten met regelmaat tegenkomt. Zo kun je denken aan motoren van KTM of auto’s van Mercedes maar ook vliegtuigen van Airbus en de gevechtsvliegtuigen van Defensie kunnen niet zonder MIFA!

Met de mentaliteit ‘perform better every day’ ontwikkelde MIFA zich tot een toonaangevende totaalleverancier van profielen en componenten voor verschillende markten. Inmiddels is MIFA ruim 45 jaar verder en ontwikkelen zij jaarlijks samen met hun 500 medewerkers méér dan 12.000 verschillende precisie profielen en complete componenten voor meer dan 1000 klanten.

The Exhaust

Het geluid van DR. JEKILL & MR. HYDE!

Met THE EXHAUST van DR. JEKILL & MR. HYDE kies jij street legal voor sound, esthetiek en power!

De merknaam Dr. Jekill & Mr. Hyde, The Exhaust is gebaseerd op een roman uit 1886 "The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde". Het vertelt het verhaal van Dr. Henry Jekyll, een zachtaardige en welgemanierde dokter, woonachtig in Victoriaans Londen. Hij heeft een bijzondere fascinatie voor goed en kwaad in de menselijke aard en begint verschillende experimenten te doen. Als gevolg hiervan transformeert hij in Edward Hyde; een demonische persoonlijkheid die de belichaming is van het kwaad. Net als de hoofdrolspeler van de roman, hebben onze uitlaatsystemen verschillende persoonlijkheden. Met een simpele druk op de knop kun jij schakelen tussen de verschillende persoonlijkheden.

The Exhaust biedt motorrijders een street legal, prachtig ontworpen uitlaat met de nadruk op sound! Een resultaat van Duitse engineering en Nederlands vakmanschap. Benieuwd of dat de Exhaust ook geschikt is voor jouw motor? Dr. Jekill & Mr. Hyde hebben een geweldige configurator op hun website waarmee jij hun systemen op jouw tweewieler toepast!

Maak kennis met MGG!

Dé wereldspeler in de automotive bij jou om de hoek

Groot geworden in Tegelen zien we de producten van MGG vandaag de dag wereldwijd terug. 

De producten van het Nederlandse MGG zien we wereldwijd terug in de voertuigen van Porsche, Aston Martin, Bentley, Maserati en Rolls Roys maar ook in de motoren van BMW en KTM. Of wat dacht je van de vrachtwagens van DAF, Scania, Volvo of Mercedes Benz. De kans is dus groot dat jij dagelijks iets van MGG voorbij ziet komen! Maar naast voertuigen is MGG ook actief binnen een tal aan andere branches. Zo hebben ze een actieve bijdragen in het realiseren van robotica voor de industrie, vind je ze terug in verschillende vormen binnen de energietechniek en maakt MGG voor Philips en Siemens machines die ondersteunen bij het redden van mensen levens! En dat allemaal ontstaan bij jou in de regio!

Naast het hoofdkantoor in Tegelen heeft MGG ook vestigingen in het nabij gelegen Nieuw-Bergen en Blerick (Nederland) maar ook internationaal in Stahlhofen Duitsland, Třešť Tsjechië en Herzogenburg Oostenrijk. Wat MGG uniek maakt in de aluminiumgieterij is dat zij een eigen researchafdeling, eigen ontwikkeling en engineering in huis hebben. 

DOE MEE & WIN!

Maak kans op een E-KTM Motorcross Experience

Laat je e-mail achter en maak kan op een unieke dag weg voor jou en je vrienden! 
Vul het onderstaande formulier
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.