Helaas geen hole-in-one dit jaar...

Traditiegetrouw organiseren wij, Personato & TopProfile, ieder jaar rond september een golftoernooi om jou als relatie te bedanken voor de mooie samenwerking.

Door de actuele omstandigheden, ontkomen wij er niet aan om het event dit jaar aan ons voorbij te laten gaan. We zullen dit jaar helaas geen balletje afslaan vanaf golfbaan Golf & Countryclub in Geijsteren…

Maar, we hebben ook goed nieuws!
Bekijk onze persoonlijke videoboodschap, speciaal voor jou…  

FAQ coronavirus whitepaper: Lees de meest gestelde vraagstukken door HR specialisten van de afgelopen maanden

Whitepaper met veelgestelde vragen, tips & tricks voor én door HR professionals. Samen bestrijden we de impact van het coronavirus op de arbeidsmarkt. 

''Ik ben toch geen recruiter?!''

Het niet kunnen vinden van nieuwe medewerkers: wat kost dat eigenlijk? Ontdek het in de whitepaper ‘Ik ben toch geen recruiter?!’ speciaal voor HR Managers.

Je bent HR Manager en je hebt het druk. Collega’s trekken aan je met de vraag om nieuwe medewerkers, en jij ligt wakker van al je verantwoordelijkheden. Herkenbaar? Wat als jouw collega’s en leidinggevende al jouw taken als HR Manager serieuzer zouden nemen en jij niet steeds als recruiter gezien zou worden? Download de gratis whitepaper en ontdek hoe je weer energie krijgt in je werk >>

Wij vinden

Een antwoord op jouw vraag!

Bel mij terug