LEVENSwerk!

Welkom bij deze eerste podcast reeks.

Ik, Chris Koenen, ben tijdens de back-in-Businessdag van Personato het gesprek aangegaan met onder andere Hein Heijen, Niels Houtepen en Jan van Halst, over hoe ze van een persoonlijke doel hun levenswerk hebben gemaakt. 


Luister & bekijk nú de eerste podcast reeks op deze pagina en word geïnspireerd, zodat ook jij van je werk je levenswerk kunt maken.

''Een podcast met inspirerende verhalen voor én door de arbeidsmarkt.''
Michiel van Gog

Over de transitie van werk naar levenswerk.

In deze aflevering gaat Chris het gesprek aan met Michiel van Gog, Algemeen directeur van Personato. Ze spreken over het ontstaan van deze podcast reeks en over zijn persoonlijke én zakelijke transitie van werk naar levenswerk.

Je leeft namelijk niet om te werken, maar werkt om te leven!

Jan van Halst

Over hoe jij het beste uit jezelf én je team kunt halen.

In deze aflevering is Jan van Halst te gast! Ex-profvoetballer bij o.a. Ajax en bekend sport-analyticus bij Ziggo Sport, deelnemer van Expeditie Robinson 2021 én eigenaar van het leiderschaps- en trainingsplatform ‘van Baas naar Coach’.

Jan vertelt over de realisatie van zijn jongensdroom, maar ook hoe deze ten einde kwam. Hoe hij heeft doorgepakt in zijn weg naar de top binnen de voetbalindustrie en uiteindelijk zijn eigen bedrijf heeft opgericht.

Luister naar hoe Jan van zijn persoonlijk doel zijn levenswerk heeft gemaakt.

Hein Heijen

Over het stimuleren van het brein en beïnvloeden van keuzegedrag.

In deze aflevering gaat Chris het gesprek aan met Hein Heijen. Neuromarketing expert, beïnvloedingspsycholoog én oprichter van de Academie voor Gedragskennis.

Hein vertelt over hoe zijn leven op één dag op zijn kop stond. Hoe zijn ontdekkingsreis naar zichzelf zorgde voor baanbrekende inzichten, die hebben geleid tot zijn levenswerk! Hoe maken we keuzes? Hoe stimuleer je het brein en beïnvloed je keuzegedrag? Is dit de toekomst?

Hein vertelt je er álles over in deze podcast!

Niels Houtepen

Over het verwonderen en verbinden van mensen.

In deze aflevering praat Chris met Niels Houtepen. Bekend van theater, cabaret, stand-up comedy én Corporate Illusionist, met bizarre mind experimenten.

Niels vertelt over zijn jongensdroom, van acrobaat naar illusionist. Hoe hij zijn droom heeft nagestreefd, gerealiseerd en heeft overtroffen, door zijn vak op een andere manier in te zetten. Niet alleen verbazen, maar verwonderen én verbinden.

Wil jij het zelf ervaren? Laat je verwonderen door Niels.

Deze podcast is powered by Personato.