Videorecruitment: Verschillende mogelijkheden

Videorecruitment gaat je helpen bij zeer moeilijk in te vullen vacatures, daar zijn we van overtuigd. Maar videorecruitment is een breed begrip. Er zijn vele manieren hoe je een recruitment video kunt inzetten om jouw doelgroep aan te trekken en te overtuigen van jouw boodschap. Benieuwd welke manier van video bij jou past? Vind hieronder de meest voorkomende recruitment video’s.

Recruitmentvideo


› Zet jouw bedrijf op de kaart middels een recruitmentvideo. Profileer jezelf als aantrekkelijk werkgever voor potentieel talent. Deze video versterkt je ‘werken-bij’ campagne. Wie ben jij als werkgever? Wat beloof jij je medewerkers? En waarom zouden professionals voor jou willen werken? Kortom: trek aandacht en laat jouw bedrijf zien!

Referentievideo

› Hoe is de samenwerking met Personato? Dat kan niemand beter vertellen dan de klant zelf! Als klant vertel je in een referentievideo over jouw ervaring, de successen en het resultaat. Personato neemt vaak zelf het initiatief om klanten hiervoor te benaderen.

>> Bekijk voorbeeld Referentievideo

Jobmarketing video

› Zoek jij meerdere professionals voor een bepaalde rol? Of vind jij simpelweg niet het talent voor die ene vacature? Dan kan een jobmarketing video je helpen. Er wordt een video gemaakt van één specifieke functie binnen jouw organisatie. Zet je vacature in de spotlight!

<< Bekijk voorbeeld Jobmarketingvideo

Doelgroepmarketing video

› Ben jij op zoek naar talent binnen een specifieke doelgroep? Leg hier dan een focus op en spreek de taal van deze professionals. Met een doelgroepmarketing video is je content relevanter waardoor je meer engagement krijgt.

>> Bekijk voorbeeld Doelgroepmarketing video

Corporate bedrijfsvideo

› Met een corporate video vertel je een bedrijfsverhaal dat blijft hangen. Een goede bedrijfsvideo zorgt ervoor dat mensen een levendig beeld krijgen van wat jouw organisatie doet, op welke manier je dit doet en waarom dit bijzonder is. Wij visualiseren jouw verhaal in een krachtige corporate video.


<< Bekijk voorbeeld Corporate Bedrijfsvideo