De bouwsector is weer helemaal hot! Er is geen enkele sprake meer van crisis en de sky is the limit! Er wordt veel nieuw gebouwd, panden worden opgeknapt en bedrijfspanden worden uitgebreid. Dit biedt veel perspectieven voor professionals uit deze sector.

Personato heeft een divers aanbod met actuele vacatures in de bouw. Op onze website solliciteer je direct eenvoudig online wanneer je een leuke vacature hebt gezien. Wil je graag eerst meer informatie of ben je op zoek naar net even iets anders? Neem dan contact met ons op. Onze Recruitment Consultants in de techniek helpen je graag met het vinden van jouw droombaan!

Werken in de bouw

Of je nu wilt werken aan kantoren, woningen of andere bedrijfspanden, werken in de bouw biedt voldoende mogelijkheden. Panden worden gerenoveerd of er wordt nieuw gebouwd. Er is altijd voldoende beweging in deze dynamische sector.

Als bouwkundig professional kun je veel kanten op. Sta jij aan het begin van een traject en ben je betrokken bij het ontwerp van een gebouw? Dan is een baan bij een architectenbureau wel iets voor jou. Heb je meer interesse in de daadwerkelijke bouw of het onderhouden van gebouwen? Dan past een vacature als aannemer waarschijnlijk beter bij je.

Binnen ons ruime aanbod vind je altijd een geschikte vacature en staat er niets voor jou tussen? Dan helpen wij je graag verder! Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen we jouw drijfveren en wensen in kaart en zoeken we samen naar een passend bedrijf in de bouwtechniek. Zo start je vol energie aan een nieuwe uitdaging die écht bij je past!

Vacatures bouw

Vacatures in de bouw zijn er genoeg. Je kunt als bouwkundig ingenieur aan de slag of als projectleider. Ook op kantoor biedt werken in de bouw diverse mogelijkheden. Bereid jij de bouw voor als werkvoorbereider of zorg jij er als calculator voor dat de juiste prijzen worden berekend? Bij Personato zijn er voldoende bouw vacatures om jouw ambities waar te maken.