Peter is betrokken

Positiviteit en plezier, dat is waar het allemaal om draait. Een reeks aan geluksmomentjes die een lach op mijn gezicht geven. Dit wil ik een ander ook geven. Dat is mijn persoonlijke motivatie.
“Ik vind dat dat we samen kunnen zorgen voor een glimlach. Wat vind jij?”

Ik vind het bij Personato

Een steentje bijdragen aan mijn leefomgeving, dat doe ik graag. Niet alleen in privétijd, maar ook op mijn werk. Dit doe ik niet alleen, maar dat doen we samen. Bij Personato leeft deze verbondenheid. Met elkaar plezier maken en werken aan positieve ervaringen.

Iedere dag opnieuw zorg ik voor een glimlach, bij mezelf en bij een ander. Hier ben ik precies waar ik wil zijn. Ik vind het bij Personato!

Peter

als Recruitment Consultant bij Personato

Dagelijks help ik mensen en bedrijven, om het heft in eigen handen te nemen. Begeleiden bij hun eigen keuzes, richting hetgeen dat hun gelukkig maakt. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als Recruitment Consultant ben ik ook lid van onze personeelsvereniging. Zo hebben we al veel te gekke feestjes georganiseerd waar we nog steeds lachend over napraten.

Ik vind mezelf in het Personato DNA, want het is ook míjn DNA. Hier kan ik mezelf zijn en iedere dag opnieuw mijn persoonlijke dromen en doelen najagen.


Werken bij Personato

Naast betrokken, ben ik ook strijdlustig, nieuwsgierig, vindingrijk én nuchter. Dat zit in mijn genen, dat is wie ik ben. Iedere dag opnieuw streef ik samen met mijn collega's naar het beste resultaat. Soms is het een weg met bochten, maar dat avontuur gaan we graag aan. Wij vinden het bij Personato.

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA? Word dan onze collega!

Andere vakidioten

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA?