Marjet is nieuwsgierig

Ik wil het uiterste uit mezelf halen en mijn talenten leren kennen. Daarom treed ik af en toe uit mijn comfort zone. Ik ben nieuwsgierig naar het onbekende en daag mezelf uit, zo blijf ik mezelf ontwikkelen. Dat is mijn persoonlijke motivatie.
“Ik vind dat je jezelf moet uitdagen om je eigen kwaliteiten te ontdekken. Wat vind jij?”

Ik vind het bij Personato

Door nieuwsgierig te zijn kom je bij de kern. Dat merk ik ook bij Personato. De drive om het ‘waarom’ te achterhalen is groot. Wanneer je de klant of professional echt leert kennen, kun je pas goed inspelen op zijn of haar persoonlijke vraagstuk.

Iedere dag opnieuw daag ik mezelf én anderen uit om de beste versie van zichzelf te zijn. Hier ben ik precies waar ik wil zijn. Ik vind het bij Personato!


Marjet

als Recruitment Consultant bij Personato

In mijn rol als Recruitment Consultant begeleid ik mensen bij het maken van de juiste keuzes. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen, probeer ik te achterhalen welke uitdaging iemand nodig heeft, wat diegene drijft en gelukkig maakt. Mezelf, en andere mensen in hun kracht zetten, dat doe ik graag.

Ik vind mezelf in het Personato DNA, want het is ook míjn DNA. Hier kan ik mezelf zijn en iedere dag opnieuw mijn persoonlijke dromen en doelen najagen.

Werken bij Personato

Naast nieuwsgierig, ben ik ook strijdlustig, vindingrijk, betrokken én nuchter. Dat zit in mijn genen, dat is wie ik ben. Iedere dag opnieuw streef ik samen met mijn collega's naar het beste resultaat. Soms is het een weg met bochten, maar dat avontuur gaan we graag aan. Wij vinden het bij Personato.

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA? Word dan onze collega!

Andere vakidioten

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA?