Luuk is nuchter

Ik ben altijd dezelfde Luuk, in welke schoenen ik ook loop. In iedere stap die ik zet, blijf ik met beide benen op de grond staan. Wat er ook op mijn pad komt, ik blijf dicht bij mezelf. Dat is mijn persoonlijke motivatie.
“Ik vind dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven. Wat vind jij?”

Ik vind het bij Personato

Waar ik ook ben, ik omring me altijd met mensen. Of ik nu een leuk gesprek heb in de kroeg of een zakelijke meeting bij Personato. Ik vind het belangrijk om klaar te staan voor een ander. Niet in problemen denken, maar samen op zoek gaan naar een oplossing.

Iedere dag opnieuw wil ik mensen in hun kracht zetten, laten zijn wie ze zijn. Dat is wie ik ben. Ik vind het bij Personato!

Luuk

als Managing Consultant bij Personato

In álles wat ik doe staat persoonlijkheid voorop. In mijn rol binnen Personato streef ik samen met mijn team naar het beste resultaat. Ik vind het belangrijk om elkaars sterke punten te benutten en passie te hebben voor hetgeen dat we doen. Zo presteren we optimaal en vinden we de beste oplossing voor de klant, kandidaat én onszelf.

Ik vind mezelf in het Personato DNA, want het is ook míjn DNA. Hier kan ik mezelf zijn en iedere dag opnieuw mijn persoonlijke dromen en doelen najagen.

Werken bij Personato

Naast nuchter, ben ik ook strijdlustig, nieuwsgierig, betrokken én vindingrijk. Dat zit in mijn genen, dat is wie ik ben. Iedere dag opnieuw streef ik samen met mijn collega's naar het beste resultaat. Soms is het een weg met bochten, maar dat avontuur gaan we graag aan. Wij vinden het bij Personato.

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA? Word dan onze collega!

Andere vakidioten

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA?