Manager Finance en Control

Ambitieus en ervaring opgedaan als Controller? Alle facetteren van de boekhouding, de rapportages en journaalposten gezien? Wil jij de sparringpartner en managementteam lid worden van een groeiende organisatie? Je vertaalt de cijfers naar de business en bent betrokken bij de strategie en verdere uitrol van de organisatie.


Als Manager Finance en Control werk je nauw samen met de Accounting en Controlling afdeling. Alles draait om de beheersing van de organisatie waar je naar binnen of naar buiten kijkt en beslissingen neemt voor de korte en lange termijn. Je coacht een enthousiaste groep finance professionals die het maximale uit zichzelf willen halen. De afgelopen jaren heb je de Register Controller (RC), Registeraccountant (RA) titel of Qualified Controller (QC) titel behaald. Ook dagen we de HBO professional die in het bezit is van een diploma richting Accountancy of Bedrijfseconomie uit met onze vacatures.

Vacature aanbod binnen Finance en Control bij Personato

Wil je graag aan de slag als Manager Finance en Control? Bekijk dan nu onze vacatures op de website. Solliciteren kan eenvoudig online, zodat je zo snel mogelijk aan je nieuwe uitdaging kunt beginnen!
Heb je nog vragen over de vacatures of heb je hulp nodig bij het solliciteren? Neem dan gerust contact op met onze recruitment consultants. Wij helpen je graag! In een oriënterend gesprek gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte baan voor jou!