Inkoop

Vind jouw ultieme baan in de inkoop bij Personato. Als inkoper ga je aan de slag met het verwerven van goederen (of diensten) bij externe leveranciers. Je bent dus degene die gaat over de inkoop en vaak het gehele inkoopbeleid van goederen (of diensten) van het bedrijf waar je werkzaam bent.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net klaar met afstuderen? Op onze website vind je diverse inkoop vacatures. Solliciteer direct online op een functie of schrijf je via onze website in en middels een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan we samen met jou op zoek naar de juiste match.

Werken binnen het Inkoop vakgebied

Op onze website hebben we altijd meerdere vacatures op verschillende niveaus binnen het inkoop vakgebied staan. Denk aan operationele, maar ook tactische en strategische vacatures binnen deze uitdagende sector.

Vind jij het leuk om nauw in contact te staan met leveranciers? En weet je daarnaast uitstekend rekening te houden met de belangen binnen een bedrijf? Dan is werken als inkoper iets voor jou! Je doet bestellingen van bekende producten (of diensten) en bewaakt daarnaast de levertijden en onderhoud het contact met de leveranciers. Zo zorg je ervoor dat de producten (of diensten) tegen de juiste prijs en op tijd geleverd worden.

Kun jij goed omgaan met tijdsdruk en vind je het leuk om iedere dag met andere zaken bezig te zijn? Solliciteer dan direct voor inkoper via een van onze openstaande vacatures.

Vind de perfecte baan als inkoper bij Personato

Ben je razend enthousiast geworden over het vakgebied inkoop en zie jij het wel zitten om snel aan de slag te gaan bij een nieuwe en uitdagende werkgever? Dan is het inkoop vak echt iets voor jou! Het is een inspirerend vakgebied met vele verschillende functies. Solliciteer direct online op een van onze vacatures en sleep die droombaan binnen!