IT Consultancy

Als Consultant binnen de IT sta je tussen de business en IT in. Je vertaalt de behoeften van de business naar concrete IT oplossingen. Je adviseert bedrijven over hoe zij hun informatietechnologie (IT) het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.

Werkzaamheden IT consultants

Zoals eerder benoemd, adviseer je als IT consultant diverse bedrijven over hun IT aanpak. Je luistert naar de behoeften van de organisatie en weet die in concrete IT oplossingen om te zetten.

Naast het geven van advies, kan het ook zijn dat je je bezighoudt met het implementeren van bijvoorbeeld soft- of hardware. Voor de meeste consultants geldt dat zij hun kennis en ervaring op hebben gedaan in een andere technische rol, bijvoorbeeld als Software Engineer of Applicatiebeheerder.

Als IT Consultant ben je ondernemend ingesteld, geef je jouw technische kennis graag door en zorg je ervoor dat jouw klanten het maximale uit haar informatietechnologie kunnen halen.

Vacatures IT consultancy

Is dit nu precies wat je zoekt en wil je de stap richting de consultancy maken? Bekijk dan onze vacatures online. Wij hebben een groot aanbod online staan waar diverse IT vacatures tussen zitten. Zie je een leuke en interessante vacature? Solliciteren dan direct! Dit kan eenvoudig online.

Wij nemen vervolgens contact met je op en kijken of jij en het bedrijf een goede match zijn. Samen gaan we in gesprek. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de perfecte match vinden. Voor zowel jij als kandidaat, als het bedrijf!

Staat jouw ideale vacature er niet tussen of weet je niet precies wat je zoekt?
Neem gerust eens contact op met onze recruitment consultants Lars, Joep of Lieke zij kunnen je helpen! Samen gaan we op zoek naar jouw wensen, ambities en drijfveren. Zo kunnen we jou zo snel mogelijk aan een nieuwe baan helpen!