Security Engineer

Bedrijven hechten steeds meer waarde aan de informatiebeveiliging en security van gegevens en IT diensten. Daardoor is de rol van Security Engineer in het leven geroepen. Op deze pagina geven we je graag meer informatie over deze functie binnen de IT.

Bekijk onze openstaande vacatures en reageer direct online! Staat hetgeen je zoekt er niet tussen en ben je op zoek naar die ene perfecte match? Vraag het dan aan onze IT consultants. Zij helpen je graag met het vinden van jouw droombaan in de IT!

Security Engineer

Je implementeert en adviseert jouw klanten over de verbeteringen op security gebied. Verder houd je je ook bezig met het ontwerpen van een veilige en betrouwbare infrastructuur en netwerken. Zo zorg je ervoor dat alle gegevens binnen de organisatie veilig zijn opgeslagen en deze beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf. Je bent ten slotte ook verantwoordelijk voor het beheer hiervan.

Bedrijven kunnen op het gebied van security diverse certificeringen halen. Deze certificeringen laten zien dat het bedrijf aan bepaalde normen voldoet. In de functie van security engineer ga jij het bedrijf, waar je werkzaam bent, helpen om deze normen te behalen. Zo zorg je ervoor dat de organisatie goed beveiligd is.
Heb je interesse in informatiebeveiliging, wil je graag functioneren binnen de security en ben je op zoek naar een eerste baan? Of heb je juist al enige jaren werkervaring binnen de security en ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende vervolgstap? Bekijk dan direct onze vacatures! Je sollicitatie kun je meteen online indienen.

Wil je graag eerst nog wat meer informatie of staat er geen geschikte vacature voor jou tussen? Neem dan gerust contact op met onze IT consultants. Zij helpen je graag! Samen met jou gaan ze op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de IT!