Software Engineer

Als Software Engineer, ook wel developer of programmeur genoemd, ontwikkel je specifieke software aan de hand van de wensen van de opdrachtgever of gebruiker. Je ontwikkelt, implementeert, test, verbetert en beheert de software die je schrijft. Je vertaalt de behoeften van de gebruiker naar concrete softwareoplossingen.

We hebben vaak meerdere Software Engineer vacatures op onze website staan. Zie je een leuke vacature staan die perfect bij je past? Solliciteer dan direct online!

Werken als Software Engineer

Naast het ontwikkelen van specifieke software, ben je ook verantwoordelijk voor het overleg met de opdrachtgever, het plannen van werkzaamheden en het onderhouden van de software. Vind je het ontwikkelen het allerleukst en ben je geen ster in het overleg met de opdrachtgever? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. Goede ontwikkelaars zijn zeer gewild, dus je kan je focussen op hetgeen waar jij goed in bent!

Net als dat jij goed bent in het spreken van Nederlands of Engels, kun je als Software Engineer ook goed zijn in een programmeertaal. Er zijn verschillende ontwikkeltalen waar jij jezelf in kan specialiseren en waar bedrijven om vragen. Ben je goed in één specifieke taal of juist in meerdere talen? Dan kun je bij veel bedrijven terecht.

Vacatures Software engineer

Werk je momenteel binnen een leuke organisatie als Software Engineer, maar mis je daar de mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen? En ben jij benieuwd welke andere mogelijkheden er zijn bij bedrijven in jouw regio? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Consultants van IT!

Zij gaan samen met jou kijken naar je wensen en ambities en zoeken naar mogelijkheden in jouw regio. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen en helpen je zoeken naar een passend bedrijf. Wie weet begin jij binnen de kortste keren aan een nieuwe uitdagende baan.
Personato is dé specialist in de IT-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland en helpt je graag bij het vinden van een baan die perfect bij je past!