Supportmedewerker

Als Supportmedewerker help je mensen met vragen of problemen op het gebied van IT. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt en neem je een probleem aan, je registreert deze en vervolgens probeer je hem zelf af te handelen. Mochten er problemen komen die je niet op kunt lossen, dan zet je deze door naar de technische collega’s, vaak Systeembeheerders.

We hebben vaak meerdere vacatures voor IT-supportmedewerker op onze website staan. Zie je een geschikte vacature staan? Solliciteer dan direct online of vraag een van onze recruitment consultants naar meer informatie!

Werken als supportmedewerker

Als supportmedewerker heb je vaak een algemene en brede taak, die enorm wordt gewaardeerd omdat je zowel jouw interne collega als een externe gebruiker helpt met de problemen die op dat moment spelen.

Naast het oplossen van problemen adviseer je mensen ook over de omgang met bijvoorbeeld softwaresystemen, computersystemen, hardware of applicaties. Zo ga je gericht te werk om dezelfde problemen in de toekomst te kunnen voorkomen.

Een zeer gewaardeerde rol dus!

Vacatures IT-supportmedewerker

Ben jij een gedreven, klantvriendelijke supportmedewerker en ben je toe aan een nieuwe omgeving? Bekijk dan nu onze vacatures op de website. Je kunt direct online solliciteren, zodat je zo snel mogelijk kunt beginnen aan je nieuwe baan!

Zit de juiste vacature er voor jou niet bij of wil je advies over wat een uitdagende vervolgstap voor je kan zijn in je loopbaan? Neem dan contact op met onze recruitment consultants Luuk Bongers, Joep Jacobs of Lieke Janssen. Zij helpen je daar graag bij! Personato gaat dagelijks op zoek naar jouw ideale droombaan. Wij zijn dé specialist in de IT-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland en helpen je graag met het vinden van die ene perfecte baan.

In een vrijblijvend gesprek gaan we samen op zoek naar jouw wensen, ambities en drijfveren om zo de perfecte baan als Supportmedewerker te vinden.