Engineering

Het analyseren, optimaliseren en implementeren van bestaande en nieuwe logistieke processen. Dat is jouw business! Als Logistic Engineer binnen de branche logistiek ben je sparringpartner en adviseur van het management. Innovatie staat bij jou hoog in het vaandel.

Binnen het vakgebied engineering is Personato doorlopend op zoek naar vakmensen voor functies als Logistic Engineer, Supply Chain Analist, Transport Engineer, Inventory Analyst en Projectmanager. Mogelijk is een van deze functies wel iets voor jou! Lees hieronder meer over de werkzaamheden van een engineer.

Werken als Engineer

Als engineer hou jij je bezig met het optimaliseren en analyseren van een grote diversiteit aan logistieke processen. Jouw uitdaging is het efficiënter inrichten van een logistiek proces of het implementeren van een nieuw logistiek proces. Dit kan leiden tot een kostenbesparing maar ook tot een meer toegankelijke manier van werken.

Vandaar is het belangrijk dat jij als engineer beschikt over een sterk analytisch denkvermogen. Je bent creatief en denkt in oplossingen en kansen. Ook is het belangrijk dat jij communicatief sterk onderlegd bent zodat stakeholders kunnen worden overtuigd.

Een baan als engineer binnen de logistieke branche is dus zeer divers en altijd uitdagend.


Vacatures logistiek planner

Bij Personato vind je verschillende vacatures op het gebied van engineering in de sector logistiek en supply chain. Of je nou net bent afgestudeerd en een leuke startersfunctie zoekt of juist al jaren meedraait in het vak, wij vinden samen met jou een geschikte baan! Zie jij een uitdaging als Logistic Engineer wel zitten? Solliciteer dan direct eenvoudig online!

Heb je nog vragen over deze vacature? Of heb je hulp nodig bij het vinden van jouw ideale baan? Wij helpen je graag! Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze Recruitment Consultants. In een oriënterend gesprek gaan we samen met jou op zoek naar een baan die matcht!